7 napos MEDITÁCIÓ kihívás, hogy szokássá váljon a tudatosság

Dátumok: Kezdés: Március 30 Hétfőtől, vasárnapig minden nap 19.00 (offline is elérhető) 

MEDITÁLJ, MEDITÁLJ, MEDITÁLJ

  • Amikor rádtörnek a félelmek, kétségek

  • Békés, boldog, harmonikus legyen otthonod légköre a karantén alatt

  • Amikor tisztább tudatot szeretnél

  • Hogy hajlamaid ne uralkodjanak el rajtad (túlevés, túlalvás, kötekedés, túlagyalás stb.)

  • Ahelyett, h félelmeiddel, negativításoddal szennyezd a környezetet

  • Hogy jobb világot teremts magad körül! Igen te vagy a teremtő…

Kérlek az üzenetbe mezőbe írd be Meditáció 

Csatlakozzatok a 7 napos online MEDITÁCIÓS kihíváshoz, h pozitívan, lehetőségként, újrahangolódásként éld meg ezt a időszakot, ahelyett, h folyamatosan az aggodalmaiddal, félelmeiddel viaskodnál és környezetedre is ráragaszd a negativítást.

 

A meditációk tele vannak keleti, hindu és buddhista bölcseletekkel, légzés technikákkal és külön készítettem egy videót, mely természetgyógyászati és ájurvédikus alapokra épül, hogy hogyan éld meg jól a karantén állapotot, h energiáid egyensúlyban maradjanak.

 

Lesz szó: Jóga célja, testi lelki tisztulás, buddhista nézet a karmáról és világ végéről, miért nem kell félni, félelmekről, hogyan tartsd meg energiáid emelkedett állapotban, világ törvényeiről, légzésekről, valóság és látszat, hála, energiák irányítása és sok sok meditációs technika.

 

Akik a videókat nap mint nap kommentelik egy ok, elvégeztem, saját tapasztalattal, vagy kérdéssel, azok megkapnak egy 50 oldalas Ájurvédás jegyzetet, Ájurvéda a modern ember szolgálatában, napi rutinba könnyen beépíthető tanácsokkal.

Továbbá a kommentelők között kisorsolok egy online tanfolyamot. Ha férfi akkor a Gerincjóga és 3 D testanalízis (Nyak, váll, hát korrekció, ülőmunka) tanfolyamot, ha hölgy a nyertes akkor választhat az előbbi vagy a Női jóga – Hormon jóga online tanfolyam között.

Ezek online tanfolyamok, az élő tanfolyamok linkjeit ide másoltam be, ha érdekel a tanfolyam tartalma:

https://www.facebook.com/events/1535380043277906/

https://www.facebook.com/events/415555839328252/

Rólam: Több mint 2,5 évet töltöttem kinn Indiában jógát és ájurvédát kutatva. 10 éve tanítok, jóga órákat, tanfolyamokat és oktató épzéseket. Vallásbölcsészként végeztem a Buddhista Főiskolán és számos meditációs tanfolyamon és elvonuláson vettem részt az elmúlt évtizedben. 

Célom a jóga autentikus vonalának az átadása, h segítse hétköznapi életünket.