top of page

Bevezetés a jógába 45 + fölött
Nov. 20 10.00 - 17.00 

élő stúdióban és online 

 

Nehezebben megy a mozgás?

Kevésbé éred már el a felső polcot?

Játszani szeretnél a kisunokáddal?

Bizonytalanabb a járásod?

Többet aggódsz, mint azelőtt?

Súlyfeleslegedet nehéz leadnod? 

Ok nélkül szédülsz néha, elveszted a fókuszt 

 

Életmódot kell váltani. Igen, az orvos is sokszor mondta már.

De hogyan kell azt?

 

Nekünk van egy szuper módszerünk erre. Ráadásul minden felsorolt kérdést megold.

 

A jóga életvezetési rendszere a segítségedre van, hogy megtanuld

- az alapvető ajánlásokat az életvezetéshez

- tested karbantartását

- a légzéstechnikák tudatos, célzott használatát

- elmélyülésed önmagadban

- a koncentráció erősítését

- meditációs technikákat

IMG_7286_B.jpg

Élő, stúdióban való részvétel, online közvetítéssel (XIII. ker Róbert Károly krt. 36. I. em) 

Dátum: november 20-a 11-00 - 18.00  

Ár: 12.900 Ft

Early bird, páros kedvezmény és online ár 9.900 Ft november 17-ig. 

A tanfolyamok menetét a jelenlévők problémái köré építjük, ezért fontos, hogy precízen kitöltsd a jelentkezési lapot. (A Jelentkezem gombnál) 

Kérdések: elevenyoga@gmail.com ( 06 70 6745320) 

45bevezetés_a_jógába_page-0001.jpg

Ezen a napon bevezetünk a jóga világába, hogy ezután nyugodtan indulj el gyakorolni.

 

Tervezett napirend:

Bemutatkozás

Helyes tartás (ülés, állás, járás) megtanulása

Napi átmozgatás gyakorlása

Elméleti beszélgetés a jóga alapjairól, életmódról, egészségről, táplálkozásról

Ájurvéda, az élet tudománya

Hormonok, élet a Klimax alatt és után 

Légzőgyakorlatok

Kérdések és válaszok

Relaxáció

 

A nap tananyagát írásos és hangjegyzetben is átadjuk.

 

A képzést tartja: Lányi Veronika Judit – Jóga Werával

Hatha jóga oktató, női jóga oktató, senior jóga oktató, jóga terapeuta 

VÉLEMÉNYEK A TANFOLYAMOKRÓL

Igen, azt kaptam, amiben pedig még jobban el szerettem volna mélyülni, ahhoz most kaptam anyagot. Női ászanák, méregtelenítések és a kedvencem, jógafilozófia. Én el tudtam sajátítani, szuper ahogy most volt. Ajánlom a tanfolyamot ismerőseimnek. Igen!! :) a tanfolyam minőségét, hatékonyságát még több együtt töltött idővel, beszélgetéssel, tanításaiddal lehetne mélyíteni.

Tóth Alexandra

 

Nagyon sok hasznos információt kaptam a tanfolyamtól; kiemelten a pajzsmirigy természetes módon történő gyógyítása érdekelt, amelyről rengeteg dolgot tudtam meg. Az általad javasolt helyeken utána fogok még nézni, és gyakorolni fogom a vonatkozó ászanákat. Köszönöm, hogy ott lehettem, és hogy ennyire lelkiismeretesen igyekeztél nekünk átadni a tudásod. A három legfontosabb útravaló a tanfolyamból a folyamatos gyakorlás,  sosincs késő, a szeretet mint "karmatörő". Nehéz megmondani, hogyan lehetne a tanfolyam szerkezetét még fejleszteni, mert mindenki másra volt kíváncsi, ezért nem volt lehetőség egy-egy témát jobban kifejteni, vagy alaposabban körbejárni. Kaptunk egy általános képet a női hormonokról, kapcsolódó ászanákról, időszakos rutinról; erről szólt ez a bő 6 órás workshop. Ebből tudunk elindulni mélyebbre.

Szamosi Ágnes

 

Igen,erre szàmìtottam, több dologròl hallottam màr koràbban,de jò volt ìgy ùjra àtismètelni, egybe gyűjteni. Az asanak nagyon jòk voltak,amiket gyakoroltunk, jò lett volna,ha mindegyik asanara jut idő, hogy biztosan tudjuk, hogy kell helyesen gyakorolni. Igen, nagyon jòl össze volt szedve minden olyan terület,ami a nőket èrinti, sajnos nagyon sok nő ezekkel egyàltalàn nincs tisztàban. Fontos lenne,hogy ezek az ismeretek mèg több nőhöz,sőt màr a tinèdzser lànyokhoz is eljussanak,mert ezeknek a gyakorlàsàval, tudatos odafigyelèssel nagyon sok női egèszsègügyi problèma megelőzhető lenne vagy mèg az elejèn visszafordìthatò.

Szabò-Hontvàri Adrienn

 

Igen! Érdeklődőként érkeztem, sok új információval lettem gazdagabb! Elméleti ismeret a meddőségről, számomra eddig ismeretlen gyógynövényekről, alkalmazásukról, menopauza időszakának megéléséről. Ismertetőnek megfelelő volt, kedvet kaptam egy mélyebben elmerülni a témában! Természetesen ajánlanám a tanfolyamot ismerőseimnek.

Dózsa Erika

A tanfolyamon számos női testet és lelket éríntő témakört végig vettünk és segéd anyagokat is kaptunk. Fájdalmas menstruációmra minden reggel igyekszem pár gyakorlatot elvégezni a tanfolyam kezdete óta, és jelentősen csökkentek fájdalmaim, nincs szükségem gyógyszerekre.

Rutai Ildikó

 

Egyenlőre a táplálkozással és életmóddal kapcsolatos tanácsokat hasznosítottam, és a rendszeres ászana gyakorlást igyekszem beépíteni a hétköznapi rutinba.

Andó Sára

 

Köszönöm a jó tanácsokat, számomra a legfontosabb talán a gyakorlás fontossága és a rendszeres méregtelenítés, mivel komolyan panaszom nincs.

L- Újvári Edit


"Hasznos, hatékony dolgok hangzottak el, sok mindenre rávilágított saját magammal, életemmel kapcsolatban. A dolgok lelki háttere nagyon sokat segített. Köszönöm a tanfolyamot, a lehetőséget, örülök, hogy itt lehettem."
D. Gréti

Nagyon tetszett a workshop, sokkal többet kaptam, mint amire számítottam..

- a világ rendjével könnyebb együttműködni, mint ellene fordulni - tedd ki magad annak, amit szeretnél, pl. ha gyereket, akkor gyerekesek közé menni - erősítést fontos beiktatni, nem elég a lágyságot megélni - azért nem alszom jól, mert nem fáradok el eléggé fizikailag, több mozgás szükséges vagy vmi egyéb igénybevétel.

Az elején a bemutatkozó beszélgetés picit hosszas, nekem tetszett, hogy mindenki rögtön kap egy kis személyes útravalót, ami kellemetlen volt, hogy nem mindenkinek volt türelme végighallgatni másokét és beleszóltak, kérdeztek, beszélgettek. Ez ellen esetleg kicsit erélyesebben felszólalni, hogy legyenek tekintettel azokra, akikre még nem került sor. Külön köszönet a rengeteg dokumentumért, amit küldtél további olvasásra. Nekem nagyon jól esett, intenzívebb volt, mint gondoltam.

N Emőke

Teljes mértékben azt kaptam, amire számítottam. Pajzsmiriggyel kapcsolatos tanácsok, helyes testtartás, gyakorlatok. Feltétlenül ajánlanám ismerőseimnek. Nelli zene

Különösen tetszett a filozófiát bemutató rész, nagyon jó hogy ilyen sok időt szántál a helyes tartásra.

Gergelyné Gál Terézia

bottom of page