Chi Kung Bara Ágnes volt buddhista szerzetesnővel 
április 2 - a 13.00 - 15.00

Április 2-án 13.00 - 15.00 óra  között chi kungozunk az ElevenYoga studióban (Budapest, Róbert Károly krt 36).

Nagyobb hangsúlyt a fa elemre, máj és epehólyag szervgyakorlatra, harag - düh feldolgozásra fordítjuk, de természetesen a többi szerv sem marad ki.

Hozzájárulás: 5.000 ft.

Kérlek előre jelezd érkezésed.

Szeretettel várlak!

agnesbara78@gmail.com

06 70 425 1599

b_ria--chong-jin-_03.jpg

2009 óta az életem a chi kung, a buddhista meditáció (samatha, vipassana és zen) és mantrák megtapasztalásáról szólt. Aztán kiegészült a családállítással.

 

Nyolc évet éltem buddhista templomokban. Áldás, hogy mindenhol a hegyekben:) - Pilisben, Thaiföldön, Dél Koreában és Taiwanon.

 

Sok mindent tapasztaltam - élet és halál között, a közös gyakorlásaink alatt ezt igyekszem megosztani. Vallom, hogy a testet kell elsőre felkészíteni a szellemi munkához - ezért gyakoroljuk mindig elsőre a chi kungot.

 

Ezzel megismerjük a test - érzelmek - gondolatok működését és a légzéstechnika alapjait. A közös mantrázás kitisztítja a tudatot, összekapcsol bennünket:).

 

Aztán ülünk. Ezt szeretné mindenki elsőre - szerintem ez az utolsó.

 

És ha nehéz a karmát feldolgozni, családállítással igyekszem segíteni. Miskolcon és Budapesten tartok gyakorlásokat - azoknak, akik kis csoportban, megszokott társasággal, következetesen, ráérősen szeretnek gyakorolni.

 

Félretesszük a sietséget, a sok gondolkodást és elemzést. Tapasztalaton van a hangsúly. Csak természetesen:)

Szeretettel várlak a találkozásainkra.

A chi kunggal, délelőtti mantrával eleve megnyitunk egy csendes, védett teret - ez az egész napra védelmet ad. Ugyanezt a csendet tartjuk a családállítás alatt, ahol csak a testmozgás, gesztusok, a tapasztalt átérzések segítenek feloldani a rég cipelt terheket, nehézségeket. És átéljük az, amit szeretnénk:).


A csendes térben tisztábban megnyilvánul az, ami eddig rejtve volt. A megszokott csapat, a tematikus chi kung gyakorlatok  (adott évszakhoz tartozó érzelmi állapotok) mind hozzásegítenek, hogy biztonságban érezd magad és fókuszáltan tudj foglalkozni a benned levő feszültségekkel, nehézségekkel, hogy tisztán megéld érzéseidet, hogy tudj kapcsolódni önmagadhoz. 


Érdemes minden alkalommal részt venni a családállításon, mert mindamellett, hogy segítünk egymásnak - saját élethelyzeteinkre is más szemmel tudunk ránézni, bennünk is átalakulás történik, ha más állításaiban veszünk részt. 


Igyekszem legtöbbet segíteni az elmúlt évek Dharma tapasztalatával, hogy megtaláljuk a problémák gyökerét, hogy a nehézségekből az életbölcsességet, az együttérzést, a nyugalmat vigyük magunkkal a hétköznapokba. 

Így összességében egy éves cikluson megyünk át -  a(z emberi) természet, az évszakok tanításaira hangolódva.  

Szeretettel várlak a foglalkozásokon.