top of page

Női jóga tanfolyam fiatal lányoknak 
(18-32) testi lelki egészségük gondozása 
érdekében 

Anchor 2
273187936_324242919519385_2278126092674429882_n.jpg
MÉG PÁR NAPIG MINDEN TANFOLYAM 9.900 FT HELYETT 6.900 FT-ÉRT. HA KÉT TANFOLYAMOT RENDELSZ 10.900 FT AKCIÓS ÁR (Detox / Csípő, gát, medencealap korrekció jógával / Gerincterápiás jóga ülőmunkát végzőknek / Klimax jóga a könnyed változókorért)

 
Az elmúlt 10 évben sok fiatal lánnyal találkoztam és találtunk közösen megoldást egészségügyi és lelki problémáikra.
 

EZ A TANFOLYAM AZÉRT SZÜLETETT, HOGY MEGOSSZUK VELETEK AZOKAT AZ ÉLETMÓDBELI, TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI, FILOZÓFIAI ÉS PSZICHOLÓGIAI MÓDSZEREKET, AMELYEK SEGÍTENEK, HOGY:
- fegyelmezett napi rutint alakíts ki
- helyreállítsd tested egészségét és ideális súlyát
- megtaláld problémáidra a helyes megoldást a keleti filozófiák segítségével, hogy megkíméld magad magánéleti és munkahelyi csalódásoktól
- munkahelyeden anélkül tudj teljesíteni, szárnyalni, hogy kiégnél
- megőrizd egészséged, energiád a fiatal évek viharában is
- hatékonyan kezeld esetleges menstruációs problémáidat, fájdalmaidat
- hozzájuss az ősi női bölcsességekhez, mely segít az érzelmi lelki harmónia fenntartásában
- párkapcsolatod kiegyensúlyozott legyen, vagy rendezd viszonyod a férfi társadalom tagjaival
- felkészülj a terhességre
- könnyebben kezeld a stresszt és a konfliktus helyzeteket
- ha már kialakultak női betegségeid (PCOS, IR, endometriózis, ciszta, mióma) természetes módon segítsd visszaépülésedet
- megtanuld szeretni magadat és tisztelni másokat, elfogad múltadat és tudatosan építsd jövődet
- elkerüljenek az addikciók, vagy ha már kialakultak képes legyél kezelni azokat (étkezési zavarok, éjszakázás, ivászat stb.)
vagyis, hogy jó kisugárzású, érett, magas morális és szellemi értékekkel rendelkező, elégedett fiatal nő váljon belőled, aki eléri céljait, mégis nő tud maradni a hagyományos női értékekkel (gondoskodás, tolerancia, együttérzés, türelem, alázat az élettel szemben) a kislábujjától a fejbúbjáig.

274215586_1160568101384113_1742250794872949962_n.jpg
242378586_4475956689094180_8162056312227630551_n.jpg
192587244_10157923865056161_7033917727078363857_n.jpg
IMG_20200308_083357_edited.jpg
Női jóga tanfolyam
20210515_111336.jpg

A TANFOLYAM TÉMAKÖREIBŐL


Női ászana sorozatok (lelki érzelmi stabilitás, földelés, női medence erősítése, betegségek megelőzése, egyensúly és kreativitás, gyökércsakra flow sorozat)


MEDENCE- és medencealap anatómiája, területének erősítése, energetizálása, nyújtása


NŐI BETEGSÉGEK (ciszta, mióma, gyulladások, fertőzések, endometriózis) kezelésérére gyakorlatsorok és gyógynövények


Kiegyensúlyozott PÁRKAPCSOLAT ÉS SZEXUÁLIS ÉLET


KELETI FILOZÓFIA A NŐI LÉT TELJES ÉRTÉKŰ MEGÉLÉSÉRE, csakratan, energetika, légző gyakorlatok (Ajánlott irodalom: Farkasokkal futó asszonyok, Bennünk élő Istennők, Elisabeth Hach: Beavatás, A Tao és a Nő)


Fiatal női test egészségét támogató gyógynövények, vitaminok és természetes módszerek


TELJESÍTMÉNY ÉS KREATÍVITÁS növelése


Napi, heti, havi és éves nélkülözhetetlen TISZTíTÓ ÉS MÉREGTELENÍTŐ eljárások nőiességünk ápolására


MENSTRUÁCIÓS PROBLÉMÁK (PMS, ritka, fájdalmas etc.), tanácsok menstruáció idejére, menstruációs ciklust szabályozó gyakorlatsorok, görcsöket enyhítő gyakorlatsorok


Elengedhetetlen gyakorlati ismeretek HORMONHÁZTARTÁSUNK szabályozására


Testi és lelki TERMÉKENYSÉG FOKOZÁSA, hogy képes legyél megteremteni, amire vágysz (Gyermekáldás, Álmok valóra váltása)


STRESSZKEZELÉS - RESZTORATÍV gyakorlatok és STRESSZ oldó technikák (KIMERÜLTSÉG, ÉRZELMI FESZÜLTSÉG, ADDIKCIÓK, ÉTKEZÉSI ZAVAROK, ALVÁS- ZAVAR KEZELÉSE)


MEDITÁCIÓK (egység, érzelmi feszültség elengedése, vizualizációk, méh és petefészek, jóga nidra, földelés)


TANÁCSOK és EGYÉNRE SZABOTT GYAKORLATSOROK a jelenlévők problémáinak orvoslására(igény esetén PCOS, ciszta, mióma, endometriozis, allergia, inzulin rezisztencia, szétnyílt has, szülés utáni regeneráció)

A tanfolyam tartalmaz: jegyzetek, könyv-és filmlista, gyakorló videók, személyre szabott gyakorlóterv

A tanfolyamot vezeti: Nagy Erika Dalma (2010 óta oktat jógát, tart oktatóképzéseket külföldön és belföldön), Indiában végzett, a Yoga Alliance által minősített Hatha jógaoktató, Női jóga, Vinyasa Flow, kismama-, gyerek- és gerincjóga-oktató, vallásbölcsész, sportedző, közgazdász

20200711_093811.jpg

Amennyiben szeretnéd, hogy stúdiódban vagy városodban is tartsak tanfolyamokat (női, gerinc és 3D, Klimax, Ájurvéda stb), oktatóképzéseket (Hatha 200 órás, Női jóga oktatóképzés), kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.  

Nagy Erika Dalma - 06 70 6745320 - elevenyoga@gmail.com 

Szeretettel várunk jógastúdiónkba az Árpád híd M3 metrótól 2 percre, csendes, nyugodt légkörben, változatos órákkal és kiváló tanárokkal, programokkal, lelki testi fejlődésed érdekében. 

20210318_154002.jpg

Vélemények a tanfolyamokról 

Anchor 1
IMG_20191020_080242.jpg

 A női hormon jóga tanfolyam Nekem leginkább a testemmel való tudatos kapcsolatfelvételben segített. A gyakorlásaimat már sokkal inkább a saját, valódi igényeimre szabva tudom összeállítani. Ami még egy nagyon jelentős pozitív eredménye a rendszeres gyakorlásnak, hogy az utolsó két ciklusom szinte fájdalommentesen zajlott, puffadás és komoly kellemetlenségek nélkül. Úgy gondolom ez utóbbi az igazi ajándék számomra. Az elméleti videók és írások pedig sok tudással gazdagítottak.

Ezuton is hálás köszönetem a munkádért! :)

Jövő héten indulnak női jóga óráim és ezt a sok tudást mind  be fogom építeni a gyakorlásokba.

Berényi Anita 

Régóta vonzott a jóga, de nem sikerült olyan oktatót találnom, akinek a személyisége, megnyilvánulásai, instrukciói szimpatikusak lettek volna – mindezidáig! Erika erre született, ez egészen biztos, rám nagyon nagy hatást tett a személyisége, amennyire így online formában meg tudtam ismerni. Naponta-kétnaponta elvégzek 1-1 gyakorlatsort, jól követhető, pontos instrukciókat kapok, amiket könnyen tudok követni, örömmel konstatálok magamon minden apró változást, érzem hogy fejlődőm, még ha lassan is. Nagyon tetszik a youtube-lista is a számtalan gyakorlatsorral, előadással, hálás vagyok ezért a sok elméleti tudásért, amelyekben biztos vagyok benne, hogy évek munkája fekszik.

Ösztrogéndominanciával, vérzési zavarokkal, túlsúllyal és bőrproblémákkal küzdöttem és nem találtam rájuk a megoldást – egész mostanáig. Hónapokkal ezelőtt elkezdtem húsmentesen étkezni, egyre inkább megválogatva az étkezésem alap összetevőit, de a végső változás akkor indult be, amikor végig hallgattam és olvastam Erika előadásait, jegyzeteit és elkezdtem követni a benne foglaltakat. Nagy dózisban évek óta szedek vitaminokat, de az elmúlt hetekben több olyan hasznos étrendkiegészítővel bővül a napi „adagom”, amelyek már néhány héten belül változást hoztak. A ciklusom tökéletesen helyreállt, a bőröm szebb mint valaha, a súlyom is szépen rendeződni kezdett. Olyan energikus vagyok, hogy majd kicsattanok. Egy olyan jó értelemben vett lavinát indított el bennem, melynek hatására mostanra teljesen magamra találtam. Érzem, hogy jó úton haladok. Szerintem míg élek hálás leszek mindezért!

Szabó Krisztina

fotó.jpg

A női jógatanfolyamot vásároltam meg, gyakorlatias nagyon, pont amire vágytam, elméleti része alapos, magában szippantott. Igen, mindenképpen ajánlom nőtársaimnak. Számomra tökéletes volt, alapos, összeszedett, jól felépített, egyedül is elsajátítható.

Péntek Gáborné

 

Azt nem tudtam, hogy az endometriózist okozhatják paraziták is. Nagyon jó a reggeli rutin is. Az egész hormon jóga rész szuper. Tulajdonképpen minden anyag nagyon hasznos és jól értelmezhető 😊

Szántó-Szilágyi Mariann

 

A legfontosabb ismeretek amiket kaptam a tanfolyamtól, hogyan lehet a jógát speciálisan női próblémák kezelésére alkalmazni, a női test megismerése átfogóan és tudatosan készülni a változásra (változókor). A táplálkozási tanácsok nagyon hasznosak. Már ajánlottam is a tanfolyamot ismerősöknek.

Némethné Tapolcsányi Mónika

 

Jól kidolgozott gyakorlatsorok, használható, a mindennapokba beépíthető tudás, gyakorlás. Folyamatos fejlődési lehetőség, kezdő és haladó gyakorlója számára is.

Tóth Csilla

 

3 legfontosabb ismeret számomra: földelés, körkörös mozdulatok fontossága a nőknél, az erősítésről sem szabad megfeledkeznünk. Jó minőségű videókkal, magyarázatokkal könnyebb elsajátítani a tanfolyam anyagát.

Még többet is kaptam, mint amire számítottam. Minden órában van olyan gyakorlat, ami meghaladja a képességeimet, de iránymutatásoddal bele merek vágni a gyakorlat elsajátításába. Holdüdvözlet gyakorlatsort szívesen látnék.

Gábor-Török Kata

 

A három legfontosabb ismeret a tanfolyamból  a helyes testtartás és helyes ülés alapjai, női szervek egészségének megőrzése és a táplálkozással kapcsolatos tanácsok.

Nagyon jól összeállított anyag. Elvégeztem már egy jógaoktatói tanfolyamot, de ezekről a női dolgokról ott nem esett szó. Nagyon hasznosnak találtam, azóta rendszeresen végzem a gyakorlatokat.

Karikó Beatrix

 

Fontos új ismeretek voltak számomra az egészségesebb életmód kialakításával kapcsolatos ismeretek, melyek a mindennapi életben is kivitelezhetőek, betegségek kezelésének házi praktikái, módszerei, a jógagyakorláshoz kapcsolódó magyarázatok megkönnyítik a kivitelezést. A tanfolyam anyaga könnyen elsajátítható, lényegre törő, ugyanakkor sok mindenre kiterjedő.

Szűcs-Kuklis Boglárka

bottom of page