top of page

Online jóga bérlet

Elevenyoga logo.png

Kedves Gyakorlók,

Ezt a bérlet típust azoknak ajánljuk, akik nagyobb távolságra élnek tőlünk és kizárólag online tudnak csatlakozni az óráinkhoz. Ezzel azt szeretnénk elősegíteni, hogy otthon online is rendszeresen jógázzanak, mozogjanak. 

Kérlek benneteket, hogy saját felelősségre, figyelve a saját testetek jelzéseit, megfontoltan jógázzatok. Az online órán a tanár pontos instrukciókat ad, de nem tud az online résztvevőkre egyéni figyelmet fordítani. Ha egy ászanát nehéznek találsz, hagyd ki, vagy maradj az előző ászanába hosszabb ideig. 

A bérlet vásárlásával elismered, hogy saját felelősségre jógázol, figyelve a tested jelzéseit és a tanárt semmilyen felelősség nem terheli az esetleges sérülésedért. 

Ha teljesen kezdő vagy azt ajánljuk néhány alkalommal gyere el élőben hozzánk, vagy kérj egyéni online órát, ahol a tanár felkészít és ajánl számodra megfelelő óra típust. 

Kérünk benneteket, hogy a reggeli órákra előző este 20.00-ig jelentkezzetek be, a délutáni órákra min. 2 órával kezdés előtt. 

Bejelentkezés itt vagy a főoldalon, kérem figyeljétek, hogy ne az élő, hanem az online lehetőségre jelentkezettek be.

Az órát lemondani 2 órával kezdés előtt áll módotokban. Ha nem történik meg a lemondás a tanár levonja az órát a bérletből. 

A bérletet a recepción őrizzük és vezetjük nektek. 

A tanár 5 - 20 perccel órakezdés előtt küldi nektek a linket ahol tudtok kapcsolódni az órához. 

Általában matracra van szükségetek, néha szabad falra, hevederre (köntös öve) és esetleg jóga téglára (vagy néhány vastagabb könyvre)

Bérlet vásárlás: Kérlek küldjetek egy emailt az elevenyoga@gmail.com címre, számlázási adatokkal, telefon számmal és hogy milyen bérletet szeretnétek. 

Utalási adatok:  Nagy Erika Dalma 11600006-00000000-77171384

4 alkalom 8.000 ft (érvényes 4 hétig), 8 alkalom 13.500 ft (érvényes 8 hétig). 

A jelentkezési linket csak azoknak tudjuk elküldeni akiknek már van bérletük, így kérem a bérlet utalásától számított 24 óra után jelentkezzetek be első órátokra. (Körülbelül ennyi az átfutási idő első alkalommal, amíg küldjük nektek a számlát és bérletetek a stúdióban elkészül) 

Ha bérleted lejárta előtt veszed meg a következőt, az újra 10% kedvezményt biztosítunk (amennyiben az új bérletet a régi lejártát követő 1 héten belül elkezded felhasználni). Kérlek, amikor az e-mailt külditek és utaltok, a bérlethosszabbítást is említsétek meg.

Az online bérlet nem kombinálható az elő bérlettel, vagy alkalmakkal. 

Jó gyakorlást, fejlődést kívánunk!

bottom of page