MIT VÁRHATSZ:

* Izgalmas gyakorlások kezdő és haladó szinten, hibák kijavítása, lehetőség fejlődésre, a test és a mozgás mélyebb összefüggéseinek megismerése (4 X 100 p gyakorlás kezdő és haladó szinten)

* Egyszerre két tanár tart majd órákat kezdő és középhaladó szinten, így biztos hogy találsz neked való mozgás formát

*Izgalmas előadások kínai orvoslás, gerinc, ízületek, csípő problémák, hátfájások, belső szervek, becsípődések okai, térd panaszok stb. témakörökben

*Személyre szabott tanácsadás, rossz tartás minták korrekciója, problémák okainak megkeresése, saját terv otthoni gyakorlásra, jegyzetek

* Túrák Vác környékén

* Reggeli meditációk, h kienged a fáradt gőzt

* Napi 3 X bőséges vegetáriánus menü (tej és glutén mentes opció, de glutén mentes kenyeret kérem mindenki hozzon egyénileg)

* Felemelő társaság, közösségi programok, új barátok
************
A JÓGA ÁSZANÁK gyakorlásának célja, hogy átalakítsd tested, gondolataid, érzelmeid minőségét, és kiégesd belőlük a szennyeződéseket, méreganyagokat.
A napközbeni helytelen mozgással és tartással folyamatosan asszimetriák jönnek létre izmainkban, csontjainkat sem egyenletesen terheljük, és mozgásunk, tartásunk minősége kihat
idegrendszerünkre is.
A legtöbb mozgásszervi betegség (izom húzódások, nyaki és derék sérv, hátfájás, gerinc degenerációk, csípő és térd kopások, boka és csukló törések) mind megelőzhetőek, ha ismerjük a kulcspontokat testünkben, néhány mozgásrendszeri alapelvet, a helyes súlyelosztást, és testünk gravitációs törvényeit.
***********

A WUSHUANGDAOYIN KINAI GERINCTORNA egy olyan ősi, kínai mozgás formákból összeállított, - egyedülállóan hatékony - gerincgyógyító mozgásrendszer, amely a Hagyományos Kínai Orvoslás elméleti ismereteit és a több ezer éves kínai gerincgyógyító gyakorlatokat hatékonyan ötvözi a nyugati orvostudomány anatómiai ismereteivel.
A gyakorlatok segítségével a nyaki, vállövi fájdalmaktól, gerincpanaszoktól, szenvedők mintegy 80%-a teljesen panaszmentessé válhat. Alkalmas arra, hogy a mozgásszegény életmódot élők, számítógép előtt ülők, stresszes munkakörülmények között dolgozók egyszerűen és hathatósan szüntessék meg örökös hátfájdalmukat, valamint az egészség fenntartására, megelőzésre, vagy akár rehabilitációra. Mindezek mellett a DaoYin energetizál.
A táborban előadás formájában szó lesz a Kínai Orvoslás alapjairól, a Gyakorlati óra alatt fejünk búbjától átmozgatjuk a gerincoszlopot, nyitjuk, tápláljuk az ízületeket, erősítjük a mély izmokat, javítjuk a keringést. Megszellőztetjük a porckorongokat, ennek hatására megérezhetjük, hogy gerincünk is tud lélegezni.


UTAZÁS: Teleautóval (kb. 1000- 2000 Ft hozzájárulás)

SZÁLLÁS 2-3 ágyas szobákban ( http://omskft.hu/ )

Ár: 39.000 Ft (early bird március 10-ig 37.000 Ft VAGY páros kedvezmény 34.000 Ft (barátnők, anya.lánya)

NÓRIRÓL: „Venczel Nóra Henriett vagyok, több éve tanulom a Hagyományos Kínai Orvoslás mélységeit (Shennong Intézet Kínai Orvosi szak). Tudásomat igyekszem megosztani gyakorlati óráimon résztvevők számára, WuShuangDaoYin oktatóként.”
A WuShuangDaoYin egy energetikai rendszer, amely a HKO mozgás és légzésterápiás része.

ERIKÁRÓL: Majdnem egy évtizede tanítok jógát, kezdőknek és haladóknak egyaránt. 2,5 évet töltöttem kinn Indiában a jóga (Iyengra és ashtanga vonal) és az ájurvéda kutatásával. Folyamatosan tartok tanfolyamokat (járom az országot) gerinc és női jóga témakörökben, és az ezen a tanfolyamok alatt megszerzett tapasztalatokat igyekszem személyre szabottan átadni, h az egyén saját maga képes legyen gyógyítani magát és javítani az élet minőségén.

Bővebb infó: Nagy Erika Dalma 06 70 6745320

www.elevenyoga.com
elevenyoga@gmail.com
Kérlek jelezd mielőbb részvételi szándékot, h tudjunk hány emberre számíthatunk.

JELENTKEZÉS:

Jelentkezni 50 % vissza nem térítendő (csak baleset esetén), de átruházható előleg befizetésével lehet, vagy személyesen Nórinál és Erikánál.
Nagy Erika Dalma
Erste Bank
11600006-00000000-77171384

A PROGRAMRÓL ( ÁPR. 3-5)
PÉNTEK
14.00 - 15.00 ÉRKEZÉS ÉS ADMIN - UZSONA

15.00 - 16.30 ELŐADÁS - Erika / Jóga és mozgáskoordinációs alapelvek, helyes ülés, állás, gerinc, derék, emésztés, csípő, térd és ízület védelem, energia zárak, helyes állás, ülés, járás (aki nem ér ide, felvesszük magnóra az anyagot)

GYAKORLÁS
17.00 – 18.30 Középhaladó gerinc jóga / Erika
17.00 - 18.30 Kezdő / Dao Yin gerinc torna / Nóri

19.00 Vacsora

20.15 – 21.15 KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK, egyéni problémák átbeszélése és tanácsadás

SZOMBAT
6.00 – 6.45 MEDITÁCIÓ - Erika / Gerinc átlélegzése, energia pályák tudatosítása

GYAKORLÁS
7.00 – 8.45 Középhaladó csakra flow - gerinc jóga / Erika
7.00 - 8.30 Kezdő és középhaladó dao yin gerinc áramlás /Nóri

9.00 Reggeli

11.00 – 13.45 ELŐADÁS - Kínai orvoslás alapjai / Nóri
Hogyan képes a WuShuangDaoYin torna jótékonyan hatni?
Hogyan működik? Hogyan és miért bomlik meg az test helyes energia áramlása? Rendszeres gyakorlással hogyan leszel képes megállítani és amennyire lehetséges, vissza állítani az egészséges állapotot?Milyen étellel támogathatod különböző szerveidet? Mit mikor és hogyan egyél?

14.00 Ebéd

15.00 – 16.45 ELŐADÁS - A mozgásrendszer összefüggései, rossz tartásminták kijavítása, lábak, csípő, törzs izmok, nyak, váll, hát, gerinc dinamikája, helyes és helytelen súlypont elosztás, test szimmetriáinak visszarendezése (Opció: Akik már hallották Váci tanösvény meglátogatása - Csendes mozgó meditáció)

GYAKORLÁS
17.00 – 18.30 Kezdő és közép haladó Dao Yin áramlás - Nóri / Kezdő gerinc jóga, rossz tartás minták tudatosítása, otthon végezhető sorozat, személyre szabott saját terv

19.00 – 20.00 Vacsora

20.30 – 21.15 Személyiség fejlesztő társasjátékok

VASÁRNAP

6.00 – 6.40 MEDITÁCIÓ - Erika / Prána energetizáló meditáció

7.00 – 8.30 Dao yin gerinc torna (belső szervek) - Nóri / haladó földelő ászana gyakorlás - Erika

9.00 Reggeli

11.00 – 13.00 ELŐADÁS Nóri gerinc felépítéséről, a csigolyákhoz tartozó szervekről összefüggéseiről, az ízületek karbantartásáról.

13.00 – 14.00 Ebéd

14.00 – 17.00 Túra

Várunk szeretettel***

Az előadások témája változhat a jelenlévők igényei szerint. Mindenki egyénre szabott figyelemben részesül.