top of page

Hormon jóga nap - június 23
14.00 - 21.00 (élőben vagy online)

 

Elevenyoga logo.png

bb száz megtartott tanfolyam tapasztalatával 20 - 55 éves korosztálynak 

A tanfolyam a jelenlévők problémái kérdései köré épül, ezért kérem kitölteni a jelentkezési ívet precízen. 

+ ajándék Csípő, gát, medencealap korrekció és Hormon jóga online programokkal 

hormonok, ciszta, mióma, endo, testi lelki termékenység, hízás, kreativitás, klimax, ciklus, krónikus fáradtság, depresszió, hajhullás, autoimmun betegségek, női test méregtelenítése, IR, PCOS, női energiák stb.

Contact: elevenyoga@gmail.com 

00 36 70 6745320 

Ajánljuk: Minden nőnek testi lelki egészsége megőrzése érdekében - Minden nő számára elengedhetetlen tudnivalókkal női egészségük megörzése vagy helyreállítása céljából a jóga, természetgyógyászat és ájurvéda eszköztárából. 

Menetrend

 • 14.00 – 15.30 Hormon jóga gyakorlás - Minden színt

 • 15.45 – 16.45 Fókusz pontok, hogyan gyakorold a Női jógát hatékonyan 

 • Szünet  (15 perc)

 • 17.00 – 20.45 Elmélet - Kérdések és személyre szabott válaszok (szünet közben)

 • 20.45 – 21.00 Záró meditáció 

 

A tartalomból 

 • Napi, heti, havi, éves méregtelenítő technikák a női test karbantartására 

 • Krónikus fáradtság, hajhullás, vizesedés, elhízás, autoimmun betegségek, székrekedés, máj, vese, nehézfémek és vírusok 

 • Élet a ciklussal összhangban 

 • Ciklus szabálytalanságok, PMS

 • Női és férfi energiák a cselekvésben, női minőségek visszaállítása az életünkben 

 • Lelki testi termékenység, kreativitás 

 • Női szerveink, azok betegségei, üzenetei 

 • Stressz hatása a női szervezetre, ahogy még nem hallottad

 • Hormonális szabálytalanságok (Pajzsmirigy, mellékvese, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron, IR, PCOS stb. 

 • Megelőzés és kezelés (napi rutin, mozgás, gyógynövények, diéták stb.) 

 • Női betegségek (Ciszták, miómák, polipok, endometriózis, HPV, mell elváltozások, krónikus húgyuti fertőzések és felfázások, bakteriális megbetegedések 

 • Pre és menopauza - Hormonális és pszichológiai elváltozások 

 • Korai menopauza 

 • Női jóga fiatal lányoknak (hogyan ad választ az őket érő kihívásokra)

Tanár : Erika Dalma Nagy - Bio

Női Hormon jóga sajátosságai

20200711_093713.jpg

Jelentkezési díj: 

Kedvezményes ár június 19-ig 14.000 Ft (ajándék online programokkal) 

Június 20-tól 16.900 Ft 

Online jelenlét 10.900 Ft 

A tanfolyami díj nem visszatérítendő, de átruházható. 

A tanfolyami díj beérkezése után küldjük előre a jegyzeteket, online videókat, így előre el tudsz kezdeni készülni, hogy jó kérdéseket tegyél fel a Hormon jóga napon, valóban hatékony legyen számodra. Így érdemes mielőbb jelentkezni. 

Cím: 1134. Budapest Róbert Károly krt. 36. I em.  Csengő 12 

Komolyabb egészségügyi probléma esetén, kérlek konzultálj orvossal, vagy velem, hogy valóban a Női jóga e számodra a legmegfelelőbb mozgás forma. 

Vélemények a tanfolyamokról 

 A női hormon jóga tanfolyam Nekem leginkább a testemmel való tudatos kapcsolatfelvételben segített. A gyakorlásaimat már sokkal inkább a saját, valódi igényeimre szabva tudom összeállítani. Ami még egy nagyon jelentős pozitív eredménye a rendszeres gyakorlásnak, hogy az utolsó két ciklusom szinte fájdalommentesen zajlott, puffadás és komoly kellemetlenségek nélkül. Úgy gondolom ez utóbbi az igazi ajándék számomra. Az elméleti videók és írások pedig sok tudással gazdagítottak.

Ezuton is hálás köszönetem a munkádért! :)

Jövő héten indulnak női jóga óráim és ezt a sok tudást mind  be fogom építeni a gyakorlásokba.

Berényi Anita 

Régóta vonzott a jóga, de nem sikerült olyan oktatót találnom, akinek a személyisége, megnyilvánulásai, instrukciói szimpatikusak lettek volna – mindezidáig! Erika erre született, ez egészen biztos, rám nagyon nagy hatást tett a személyisége, amennyire így online formában meg tudtam ismerni. Naponta-kétnaponta elvégzek 1-1 gyakorlatsort, jól követhető, pontos instrukciókat kapok, amiket könnyen tudok követni, örömmel konstatálok magamon minden apró változást, érzem hogy fejlődőm, még ha lassan is. Nagyon tetszik a youtube-lista is a számtalan gyakorlatsorral, előadással, hálás vagyok ezért a sok elméleti tudásért, amelyekben biztos vagyok benne, hogy évek munkája fekszik.

Ösztrogéndominanciával, vérzési zavarokkal, túlsúllyal és bőrproblémákkal küzdöttem és nem találtam rájuk a megoldást – egész mostanáig. Hónapokkal ezelőtt elkezdtem húsmentesen étkezni, egyre inkább megválogatva az étkezésem alap összetevőit, de a végső változás akkor indult be, amikor végig hallgattam és olvastam Erika előadásait, jegyzeteit és elkezdtem követni a benne foglaltakat. Nagy dózisban évek óta szedek vitaminokat, de az elmúlt hetekben több olyan hasznos étrendkiegészítővel bővül a napi „adagom”, amelyek már néhány héten belül változást hoztak. A ciklusom tökéletesen helyreállt, a bőröm szebb mint valaha, a súlyom is szépen rendeződni kezdett. Olyan energikus vagyok, hogy majd kicsattanok. Egy olyan jó értelemben vett lavinát indított el bennem, melynek hatására mostanra teljesen magamra találtam. Érzem, hogy jó úton haladok. Szerintem míg élek hálás leszek mindezért!

Szabó Krisztina

A női jógatanfolyamot vásároltam meg, gyakorlatias nagyon, pont amire vágytam, elméleti része alapos, magában szippantott. Igen, mindenképpen ajánlom nőtársaimnak. Számomra tökéletes volt, alapos, összeszedett, jól felépített, egyedül is elsajátítható.

Péntek Gáborné

 

Azt nem tudtam, hogy az endometriózist okozhatják paraziták is. Nagyon jó a reggeli rutin is. Az egész hormon jóga rész szuper. Tulajdonképpen minden anyag nagyon hasznos és jól értelmezhető 😊

Szántó-Szilágyi Mariann

 

A legfontosabb ismeretek amiket kaptam a tanfolyamtól, hogyan lehet a jógát speciálisan női próblémák kezelésére alkalmazni, a női test megismerése átfogóan és tudatosan készülni a változásra (változókor). A táplálkozási tanácsok nagyon hasznosak. Már ajánlottam is a tanfolyamot ismerősöknek.

Némethné Tapolcsányi Mónika

 

Jól kidolgozott gyakorlatsorok, használható, a mindennapokba beépíthető tudás, gyakorlás. Folyamatos fejlődési lehetőség, kezdő és haladó gyakorlója számára is.

Tóth Csilla

 

3 legfontosabb ismeret számomra: földelés, körkörös mozdulatok fontossága a nőknél, az erősítésről sem szabad megfeledkeznünk. Jó minőségű videókkal, magyarázatokkal könnyebb elsajátítani a tanfolyam anyagát.

Még többet is kaptam, mint amire számítottam. Minden órában van olyan gyakorlat, ami meghaladja a képességeimet, de iránymutatásoddal bele merek vágni a gyakorlat elsajátításába. Holdüdvözlet gyakorlatsort szívesen látnék.

Gábor-Török Kata

 

A három legfontosabb ismeret a tanfolyamból  a helyes testtartás és helyes ülés alapjai, női szervek egészségének megőrzése és a táplálkozással kapcsolatos tanácsok.

Nagyon jól összeállított anyag. Elvégeztem már egy jógaoktatói tanfolyamot, de ezekről a női dolgokról ott nem esett szó. Nagyon hasznosnak találtam, azóta rendszeresen végzem a gyakorlatokat.

Karikó Beatrix

 

Fontos új ismeretek voltak számomra az egészségesebb életmód kialakításával kapcsolatos ismeretek, melyek a mindennapi életben is kivitelezhetőek, betegségek kezelésének házi praktikái, módszerei, a jógagyakorláshoz kapcsolódó magyarázatok megkönnyítik a kivitelezést. A tanfolyam anyaga könnyen elsajátítható, lényegre törő, ugyanakkor sok mindenre kiterjedő.

Szűcs-Kuklis Boglárka

bottom of page