top of page

Női Hormon Jóga Ingyenes 
Webinár - Péntek 20.00
(regisztrációhoz kötött) 


Webinár: https://www.facebook.com/events/1171113487377687
 
Sokan érdeklődtök a Hormon Női jógáról, azonban valós jótékony hatásait kevesen ismerítek. Ebben a webinárban szeretném ismertetni a valódi hatásokat, valamint, hogy milyen egyéb táplálkozás, napi rutin, női test méregtelenítése, táplálék kiegészítőkre stb. tudtok alkalmazni női testi lelki egészségetek megőrzése érdekében.
 
A webinár kérdéseitekre épül, érkezési sorrendben válaszolok. Így kérlek minél hamarabb töltsétek fel kérdéseiteket ide (névtelenül válaszolok): https://forms.gle/wnbPJ4zqE5CECy1J7
 
 💚Ha még soha nem jógáztál is érdemes részt venned a programon, mert fontos ismeretekkel fogsz gazdagodni, melyeket lelki testi egészséged szolgálatába állíthatsz.
 
40 év fölöttiproblémák, de 40 alatt is jelen vannak: hasi zsír, fogyás képtelenség, vírusok, női betegségek (ciszta, endo, mióma, polip), hormonális elváltozások (ösztrogén progeszteron arány), mellékvese, pajzsmirigy, petefészek kimerülés, álmatlanság, korai pre és menopauza felkészülés és tünetek. Csípő, gát, medencealap erősítése és korrekciója stb.

40 év alattiak számára: PCOS IR, PMS, ciklus szabálytalanságok, fájdalmak, vitaminok, tápanyagok, falánkság, hormonális problémák, depresszió, hajhullás, autoimmun, pánikbetegség, lelki testi termékenység, stb. Saját részre vagy nőkkel foglalkozó szakembereknek is ajánljuk a programot. (pilates edző, edzők, masszőrök, jóga tanárok stb.)
adult-beautiful-woman-working-out-light-background_470178-19654.jpg

TÉMAKÖRÖK:

🧘Hormonháztartás szabályozására (ösztrogén dominancia, progeszteron hiány, pajzsmirigy, mellékvese stb.)

🧘 Miért nem tudunk fogyni? (mellékvese, pajzsmirigy stb.) 🧘Női betegségek kezelésére (PCOS, ciszták, mióma, endometriózis stb.) 🧘 Autoimmun betegségek

🧘Menstruációs panaszok kezelésére (rendszertelen, bő, fájó, kimaradozó) 🧘Női test méregtelenítése - Beépíteni eljárásokat napi rutinba 🧘Lelki testi termékenység és kreativitás ösztönzésére

🧘Csípő, gátizom és medencealap megerősítésére, kötőszöveti gyengeség kezelésére

🧘Hatékony tanácsok súlyproblémákra és vizesedésre

🧘 Krónikus fáradtság, érzelmi feszültségek, hajhullás, vizesedés stb. kezelése

🧘 Keleti jóga filozófia és energetikai gyakorlatok női energiák felébresztésére magunkban, stressz kezelés

🧘 Női hormonokat szabályozó táplálkozás ájurvédikus szemlélettel 🧘Felkészülés a menopauza időszakára, vagy ezen időszak lelki testi tüneteinek a csökkentésére

🧘A tanfolyam nagy segítség lehet a körülötted élő nőknek is, köszönjük ha megosztod!

🧘Ajánljuk Tanároknak, szakembereknek A fenti kérdésekre kidolgoztam Női Hormon Jóga programomat, 15 éves tapasztalattal, 3 napos pénzvisszafizetési garanciával. Pár napig még 6.900 ft kedvezményes áron. Ha a webinárig átnézed az elméleti rész téged érintő részét és elgyakorolsz néhény gyakorlatsort, következetesebben tudod majd feltenni kérdéseid és jobban átlátod a testedben mükődő folyamatokat.

 

https://www.elevenyoga.com/noijogatanfolyam

 

A program már több mint 2000 hölgynek segített. Rólam: Nagy Erika Dalma Jóga tanár 2010 óta), Jógaoktató képzés vezető, Természetgyógyász, Vallásbölcsész, Közgazdász

close-up-woman-exercising_23-2148877058.jpg

Az elmúlt évtizedben több ezer nővel gyakoroltam és beszélgettem és figyeltem meg mi az ami hatékony medencealapi gyengeségre, a hormonális problémákra, idegrendszer kiegyensúlyozására, a termékenységre, a menstruációs problémákra, a derék fájdalmak kezelésére, mik azok a sorozatok és napi rutin tippek melyek segítenek megelőzni a női problémákat vagy ha már kialakultak a nőgyógyászati problémák, hogyan lehet azokat hatékonyan kezelni. 

 

Ebben a tanfolyamba igyekeztem beletenni tanítási tapasztalataim, indiai kutatómunkám eredményeit és sok elvégzett tanfolyam sűrített változatát, a legfontosabb információkat és bevált módszereket. 

Szeretettel várunk jógastúdiónkba az Árpád híd M3 metrótól 2 percre, csendes, nyugodt légkörben, változatos órákkal és kiváló tanárokkal, programokkal, lelki testi fejlődésed érdekében. 

Elevenyoga stúdió.jpg
20210318_154002.jpg
bottom of page