✅RYS-200 órás Hatha, Vinyasa Flow és Gerincterápiás JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS az amerikai Yoga Alliance által akkreditált, nemzetközileg elismert diplomával‼️
✅Komplex képzésünk keretében egyszerre sajátíthatod el a tradicionális Hatha és a dinamikus Vinyasa Flow típusú jógaoktatáshoz szükséges elméleti és gyakorlati tudásanyagot, modern anatómiai alapokra építve, gerincterápiás szemlélettel. 🧘‍♀️
✅A tanfolyamon olyan széleskörű (elméleti, gyakorlati és oktatás módszertani) tudást szerzel, mellyel a képzés sikeres elvégzése után képessé válsz gerincterápiás szemléletű Hatha és népszerű Vinyasa Flow típusú jógaórákat tartani. Emellett ezen a képzésen megismered a jógaterápia eszköztárát, amellyel segíteni tudsz a hozzád fordulóknak helytelen tartásuk, rossz berögzüléseik és az ebből adódó mozgásszervi problémák kezelésében, valamint lelki, érzelmi tudatosságuk növelésében. 

✅Ez a képzés Neked szól: 
• ha jógagyakorló vagy és elmélyítenéd a tudásod a jóga tudományában,
• ha szeretnél jógaoktatóvá válni és minél több embert megismertetni a jóga gyógyító erejével,
• ha már jógaoktató vagy és szeretnél új eszközöket és inspirációt kapni ahhoz, hogy minden egyes órádban legyen kihívás, hogy folyamatosan fenn tud tartani az érdeklődést e tudomány iránt. 
✅Fontosnak tartjuk, hogy a tanfolyamot egy önismereti útként éld meg, ami által Neked is kedvezően változik életminőséged és ezáltal jótékonyan tudod befolyásolni a körülötted lévők és tanítványaid életminőségét. 
✅A képzés témái: 
• A jóga története, jógafilozófia, jóga etika, jóga a hétköznapi életben
• A jógagyakorlatok (ászanák) intenzív gyakorlása, elemzése, variációik terápiás igények szerint (eszközök használata) 
• Jógaanatómia és fiziológia
• Oktatásmódszertan, igazítás, a jógatanítás művészete
• Hatha ászanák és Flow-sorozatok gyakorlása, óratervek készítése, pontos és jó instrukciók fontossága, verbális és non-verbális kommunikáció a jógaoktatásban
• Finom energetikai rendszerek a jógában (nádik, csakrák, kundalini, prána) 
• Energiazárak alkalmazása (bandhák), ízületvédelem 
• Jógikus tisztítótechnikák, kriják megismerése és alkalmazása 
• Légzés- és pránajáma technikák alkalmazása 
• Relaxációs és meditációs technikák (pratjahára, dhjána)
• Jóga eszköztárának terápiás alkalmazása pl.: gerincbántalmak, emésztési zavarok, migrén, magas / alacsony vérnyomás és egyéb problémák esetén
• Speciális jógastílusok: resztoratív jóga, női gyakorlás, gerincjóga sajátosságai 
• Ajurvédikus táplálkozási és életviteli tanácsok a rendszeres gyakorlás fenntarthatóságáért és a hétköznapi élet egészségéért 
• Hasznos tanácsokat adunk ahhoz, hogy hogyan válj sikeres jógaoktatóvá.

✅A tanfolyam ajurvédikus, pránajáma és meditációs témájú hétvégéjét Indiából érkező, autentikus INDIAI JÓGATANÁR, Ashish Ahlawat vezeti. Ashish tradicionális családban született Rishikeshben, a jóga fővárosában, a Himalája lábánál. Gyerekkora óta gyakorolja a jógát és a különböző meditációs technikákat autentikus mesterek közelében. Ezen a hétvégén a képzés angol nyelven folyik, magyar nyelvű tolmácsolással.
✅Tanfolyam időpontjai és helye: (8+1 hétvége, szombat-vasárnap 9:00-17:00 óra között, az Infinity Jógastúdió nagytermében, 1164 Budapest, Ostoros út 1 /A.)
✅2019. február 9-10 az első oktatási hétvége, majd ezt követő minden második hétvége, összesen 8 alkalom.
+1 Vizsgahétvége júniusban elméleti és tanítási gyakorlatok vizsgabeosztás szerint. 

✅Tanfolyam díja: 240.000,- Ft (jelentkezéskor a jelentkezési díj 100.000,- Ft, majd a képzés első napján 140.000,- Ft)
Korai regisztrációs díj: 225.000,-Ft (január 15-ig történő jelentkezéssel) 
Részletfizetési ár: 290.000,- Ft (jelentkezéskor 75.000,- Ft, márciusban 70.000,- Ft, áprilisban 70.000,- Ft és májusban 75.000,- Ft). Vizsgára bocsátás feltétele a teljes tanfolyami díj befizetése.
Fizetési és lemondási feltételek:
Fizetési lehetőségek: készpénzben az Infinity Jógastúdióban vagy átutalással
A jelentkezési díjat az alábbi számlaszámra (megjegyzés rovatba név és oktatóképzés díj) tudod átutalni:
CIB Bank 10700079-07250804-51100005 (kedvezményezett neve: Németh Katalin)
☎️Bármilyen egyéb kérdés felmerülése esetén szívesen állunk rendelkezésre a 06-20-409-9737 számon❗
✅Lemondási feltételek: 
A korlátozott létszám miatt a jelentkezésed a jelentkezési díj befizetése után válik véglegessé, amely a tanfolyam előtti 2 héttel történő lemondás esetén 100%-ban visszatérítendő. A tanfolyam megkezdése előtt 2 héten belüli történő lemondáskor a jelentkezési díj 50%-a visszajár, a tanfolyam megkezdése után a jelentkezési díj nem téríthető vissza.
✅Óralátogatás (hospitálás) 20 db 90 perces vezetett jógagyakorlás
Az oktatójelöltek az Infinity Stúdióban 20% kedvezménnyel látogathatják az Infinity Stúdió órarendi óráit a képzés ideje alatt. Tanfolyamunk nagy hangsúlyt fektet az egyéni gyakorlásra, mely segítségével rátalálhatsz saját, kreatív jógaoktatási stílusodra.
✅Egyéb információk:
Szállás: igény esetén vidékről érkező diákoknak a jógastúdióban 1.800,-Ft/éj áron szállást biztosítunk.
Vizsgadíj: a fenti árak tartalmazzák a vizsgadíjat. Sikertelen vizsga vagy halasztás esetén a pótvizsgadíj ára 4.500,-Ft /vizsgaalkalom.
A tanfolyamra jelentkezés feltétele a min. 1 éves jógagyakorlás 

✅A képzés vezetői:
Németh Katalin - az Infinity Stúdió vezetője, Vinyasa Flow és Gerincterápiás Jógaoktató (E-RYT-300, YACEP)
Nagy Erika Dalma - Indiában végzett Yoga Alliance által minősített hatha jóga oktató, Vinyasa Flow, Kismama, Női, Gyerek, Gerincjóga oktató, Jóga terapeuta, Vallásbölcsész és Sportedző
Ashish Ahlawat – Msc a Jóga tudományában, jóga és meditációs mester (Rishikesh)
Horváth Rita - RYT-200 Hatha jóga, pránajáma és meditáció oktató 

ℹ️Miért más ez a képzés, mint a többi?
• Ez a képzés abban EGYEDÜLÁLLÓ, hogy 5 hónap alatt végezhetsz el 3 jógatanfolyamot egyben. A tanfolyam kiemelten gyakorlatorientált, így lehetőséged lesz a saját oktatási stílusodra rátalálni, hiszen ezen a képzésen egyszerre oktatjuk a tradicionális Hatha jóga és a népszerű, dinamikus Vinyasa Flow jógastílusokat.
• A tanfolyam végére képessé válsz önállóan megtervezni és végigvezetni egy 90 perces jógaórát akár Hatha, akár dinamikus Vinyasa Flow stílusban a mai ember igényeinek megfelelő gerincterápiás szemlélettel.
• Jógaoktató képzésünk abban is különbözik más magyarországi tanfolyamtól, hogy a tradicionális ajurvéda, pránajáma és meditációs hétvégén Indiából érkező, autentikus jógatanárral mélyítheted el ismereteidet a jóga ősi tudományában. 
• Jógaoktatói tanfolyamunk végén tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsga után kapott, a Yoga Alliance védjegyével ellátott magyar és angol nyelvű jógaoktatói okleveled nemzetközi szinten elfogadott, diplomád birtokában bárhol a világon oktathatsz jógát.
• Folyamatos oktatói továbbképzéseket (YACEP) szervezünk ha a 200 órás jógaoktató képzésed elvégzése után speciális irányzatokban mélyítenéd el a tudásod (Aerial jóga, női jóga, resztoratív jóga, stb.)🕉️

TTC vélemények 
A tanfolyam megkezdése előtt ide jártam jógázni, és olyan tapasztalatokra tettem szert AZ infinity-ben, amik egyértelművé tették számomra azt, hogy ha egyszer belevágok, akkor azt csak itt fogom tenni. Hitelesség - alázat - felkészültség - szeretet. Ezt itt mind megtaláltam. Azon az úton vitt tovább, amit három éve elkezdtem. Ezen kívül nagyon jó volt önismereti szempontból is. Szélesebb körű lett a tudásom és rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, úgy a jógáról, ahogy önmagamról is. Türelmesebb, magabiztosabb lettem. Több lett az önbizalmam (az elején szinte 100 %-ig biztos voltam benne, hogy ez nekem nem sikerülhet)
L Alexandra

Azért kezdtem el a tanfolyamot, mert Többet és másképpen szerettem volna gyakorolni annál, hogy rendszeresen eljárok órákra. Többet szerettem volna tudni a jógáról általában. Szerettem volna megérteni, az órák felépítésének miértjeit. Ez mind megvalósult. Számos olyan témát és forrást (internetes, könyv stb.) kaptam, ami által csak rajtam múlik, hogy milyen intenzitással és milyen mélységig foglalkozom a témával a továbbiakban. 
P-T Judit

A kiírás alapján nagyon szimpatikusnak és sokrétűnek találtam a tanfolyam tartalmát és felépítését. Nagyon motiváló volt az is, hogy három jógairányzatot ismerhetek meg viszonylag rövid idő alatt és mindezt kedvező áron. Kata és Erika szakértelme és mindkettejük szimpatikus és nagyon pozitív személyisége, a stúdió közelsége, a stúdió szuperjó energetikája (számomra nagyon sokat jelentett, hogy már korábbról ismertem a közeget). Elégedett voltam a tanfolyam programjával, nagyon jól és pontosan tartottuk az ütemtervet, mindezt úgy, hogy Kata és Erika visszajelzéseink, esetleges kívánságaink alapján a tanfolyam alatt is rugalmasan alakította a menetrendet. A tanfolyam kezdetekor a következő céljaim voltak: Egészségmegőrzés, szülés utáni regeneráció, a pajzsmirigyem támogatása, elmélyülés a jóga filozófiájában és az ászanák világában és egy kellemes félév egy szuper kis társasággal. Ezek mind teljesültek... sőt! :)
N - B Kata

A YA diplomáját adta, több stílust tanított, a tanárok hitelessége megkérdőjelezhetetlen volt, a díja kifizethető volt és ugyan intenzív volt, de viszonylag rövid ideig tartott, valamint nekem jól esett, hogy nem volt kötelező tábor, mert én nem vagyok egy táborozó típus. Az is nagyon fontos volt, hogy nem volt probléma az életkorom. A nemzetközi oklevél alapfeltétel volt, mert lehet, hogy valamikor kiköltözünk a gyerekeink után külföldre; A tanárok felkészültsége és hitelessége megkérdőjelezhetetlen. Amikor jelentkeztem, nem tudtam, hogy alkalmas leszek-e a tanításra, de úgy gondoltam, hogy a rendszerezés és az önfejlesztés nem árthat. Most úgy gondolom, hogy szívesen és lelkesedéssel tanítok és a gyakorlóim is szeretik az órákat. Persze ez még nagyon rövid idő.
Ágnes

Jelentkezz most