top of page

Online Klimax 40 + Női jóga tanfolyam
(kezdőknek és középhaladóknak, 40 - 70 év) 

Anchor 2
MÉG PÁR NAPIG MINDEN TANFOLYAM 9.900 FT HELYETT 6.900 FT-ÉRT. HA KÉT TANFOLYAMOT RENDELSZ 10900 FT AKCIÓS ÁR. OLVASD BELE A VÉLEMÉNYEKBE.
sqAktkpTURBXy80NDM4ODE0MjMzNGE0N2MzNzFiY

TÖMÖR, GYAKORLATIAS, HATÉKONY

A tanfolyam több éves jóga, ájurvéda (Indiában) és természetgyógyászati kutatás eredménye, valamint az elmúlt években tanfolyamot végzett gyakorlók tapasztalataiból, bevált módszereiből épült fel.

20200711_093713.jpg
Női jóga tanfolyam
Női jóga tanfolyam

Online tanfolyam tartalmazz

4 db jóga gyakorlatsor videó:

Általános átmozgató, hormonok, klimax, érzelmi feszültségek kezelésére, csontok erősítésére, ízületek és gerinc védelmére, merev csípőre

6 db elméleti videó:

  • Napi, heti, havi és éves nélkülözhetetlen TISZTÍTÓ ÉS MÉREGTELENÍTŐ eljárások nőiességünk ápolására

  • Elengedhetetlen gyakorlati ismeretek HORMON HÁZTARTÁSUNK szabályozására (pajzsmirigy, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron, kortizol stb.)

  • Felkészülés a menopauza időszakára és annak természetes megélése (Jóga filozófia az aranykor időszakának boldog megélésére)

  • Csípő, gát, medencealap védelme, erősítése és nyújtása

  • Női betegségek (ciszta, mióma, gyulladások, endometriózis) kezelése természetes módszerekkel

  • Ájurvéda a hétköznapi ember életében

 

1 db videó: RESTORATÍV gyakorlatok az életerő megtartásáért

PDF jegyzetek a fenti témakörökben, valamint fényképes ászana jegyzet

Egyéni kérdések megválaszolása email címen, vagy telefonon, viberen keresztül (elevenyoga@gmail.com, 06 70 6745320)

Magánórákra lehetőség Werától 3000 Ft / 60 perc online zoomon. (06 30 223 8409)

Klimax jóga

Amennyiben szeretnéd, hogy stúdiódban vagy városodban is tartsak tanfolyamokat (női, gerinc és 3D, Klimax, Ájurvéda stb), oktatóképzéseket (Hatha 200 órás, Női jóga oktatóképzés), kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.  

Vélemények az online tanfolyamokról 

A női jógatanfolyamot vásároltam meg, gyakorlatias nagyon, pont amire vágytam, elméleti része alapos, magában szippantott. Igen, mindenképpen ajánlom nőtársaimnak. Számomra tökéletes volt, alapos, összeszedett, jól felépített, egyedül is elsajátítható.

Péntek Gáborné

 

Azt nem tudtam, hogy az endometriózist okozhatják paraziták is. Nagyon jó a reggeli rutin is. Az egész hormon jóga rész szuper. Tulajdonképpen minden anyag nagyon hasznos és jól értelmezhető 😊

Szántó-Szilágyi Mariann

 

A legfontosabb ismeretek amiket kaptam a tanfolyamtól, hogyan lehet a jógát speciálisan női próblémák kezelésére alkalmazni, a női test megismerése átfogóan és tudatosan készülni a változásra (változókor). A táplálkozási tanácsok nagyon hasznosak. Már ajánlottam is a tanfolyamot ismerősöknek.

Némethné Tapolcsányi Mónika

 

Jól kidolgozott gyakorlatsorok, használható, a mindennapokba beépíthető tudás, gyakorlás. Folyamatos fejlődési lehetőség, kezdő és haladó gyakorlója számára is.

Tóth Csilla

 

3 legfontosabb ismeret számomra: földelés, körkörös mozdulatok fontossága a nőknél, az erősítésről sem szabad megfeledkeznünk. Jó minőségű videókkal, magyarázatokkal könnyebb elsajátítani a tanfolyam anyagát.

Még többet is kaptam, mint amire számítottam. Minden órában van olyan gyakorlat, ami meghaladja a képességeimet, de iránymutatásoddal bele merek vágni a gyakorlat elsajátításába. Holdüdvözlet gyakorlatsort szívesen látnék.

Gábor-Török Kata

 

A három legfontosabb ismeret a tanfolyamból  a helyes testtartás és helyes ülés alapjai, női szervek egészségének megőrzése és a táplálkozással kapcsolatos tanácsok.

Nagyon jól összeállított anyag. Elvégeztem már egy jógaoktatói tanfolyamot, de ezekről a női dolgokról ott nem esett szó. Nagyon hasznosnak találtam, azóta rendszeresen végzem a gyakorlatokat.

Karikó Beatrix

 

Fontos új ismeretek voltak számomra az egészségesebb életmód kialakításával kapcsolatos ismeretek, melyek a mindennapi életben is kivitelezhetőek, betegségek kezelésének házi praktikái, módszerei, a jógagyakorláshoz kapcsolódó magyarázatok megkönnyítik a kivitelezést. A tanfolyam anyaga könnyen elsajátítható, lényegre törő, ugyanakkor sok mindenre kiterjedő.

Szűcs-Kuklis Boglárka

Anchor 1
bottom of page