Elevenyoga logo.png

100 órás Női jóga oktatóképzés (jóga tanároknak )
és önismereti program (saját részre) az egészséges női testért és lélekért (szept. 9 től)

(Magyarország egyik legátfogóbb képzése, nemcsak tanár jelölteknek)  

Női jóga oktatóképzés
Női jóga oktatóképzés
Női jóga oktatóképzés
Női jóga oktatóképzés
Női jóga oktatóképzés
Női jóga oktatóképzés
Női jóga oktatóképzés
Női jóga oktatóképzés
Nagy Erika Dalma

Hatékony, tömény, gyakorlatias tanfolyam minden korosztály számára.

Ajánljuk jóga tanároknak, szakembereknek (edzők, kineziológusok, természetgyógyászok, terapeuták stb.)  továbbképzésként, vagy ha még nem vagy tanár, de szeretnél magadnak és másoknak segítséget nyújtani a jóga és az ájurvéda eszköztárával a női léttel kapcsolatos problémákra. Továbbá ajánljuk minden olyan érdeklődőnek, aki a jógát és a természetes módszereket választja egészségének megőrzésére, vagy női problémáinak kezelésére.

+ Ajándék angol jóga szaknyelv program (értéke 9900 Ft) 

+ Csípő, gát medencealap korrekció jógával, Detox jóga és Gerincjóga 3 D testanalízis online program (értéke 18000 Ft)  

NŐI JÓGAOKTATÓKÉPZÉS:
7 nap (naponta 10.00-18.00) + 1 nap vizsganap (összesen 64 óra)
12 óra hospitálás (18 óra)
30 óra egyéni tanulás + internet

ONLINE NŐI JÓGA EGÉSZSÉGMEGÖRZŐ PROGRAM 

4 nap (szombat, vasárnap szept. 10 - 11, okt. 1-2) 

Helyszín: Elevenyoga stúdió 1136. Róbert Károly krt. 36. I em 12 kapucsengő 

Az oktatóról: Nagy Erika Dalma Indiában végzett Yoga Alliance által minősített jóga oktató, jóga terapeuta, gerinc jóga oktató, női jóga oktató, kismama jóga oktató, vallásbölcsész, közgazdász és sportedző. Több mint két évet töltött Indiában Iyengar és ashtanga vonalon, jóga terápiát, ájurvédát és jóga filozófiát tanulmányozva. Módszereit az elmúlt években magán és másokon is folyamatosan tesztelte, és óráin, tanfolyamain igyekszik autentikusan és személyre szabottan átadni a bevált eljárásokat, gyakorlat sorozatokat.

Ár: 120.000 Ft 

Korai kedvezmény ár aug.12-ig 95.000 Ft

Tanfolyami díj aug. 12.-től 120.000 Ft 

(Online ár: Aug. 15-ig 35.000 Ft, aug. 15 után 55.000 Ft Női jóga program, csak saját részre, nem adunk diplomát)   
 

Időpontok: 2022 szept. 9-10-11, szept. 30 - okt. 1-2, okt. 22-23

Jelentkezés és kérdések: elevenyoga@gmail.com vagy 06 70 6745320 (Kérlek küld el emailben teljes neved, számlázási címed, adószámod és esetleges kérdéseidet) 

20200711_093713.jpg

Ajánljuk:

-jógatanároknak továbbképzésként

-ha még nem vagy tanár, de szeretnél magadnak és másoknak segítséget nyújtani a jóga és az Ájurvéda eszköztárával a női léttel kapcsolatos testi és lelki problémákra

-és minden olyan érdeklődőnek, aki a jógát és a természetes módszereket választja egészségének megőrzésére vagy női problémáinak kezelésére

 

Hatékony, tömény, gyakorlatias tanfolyam minden korosztály számára. Az egyik legalaposabb, legtöbb témát érintő, jelenleg elérhető női jóga oktatóképzés. 

 

Időbeosztás:

7 nap (naponta 10.00-18.00) + 1 nap vizsganap

12 óra hospitálás, online is elfogadjuk

40 óra egyéni tanulás + internet
 

 

 

Mit fogsz tanulni a képzésen?

 

- Női jóga alapelvei, milyen jóga eszközökkel tudod kezelni vagy megelőzni női léttel kapcsolatos problémáidat 

- Csípő, gát izom és medencealap anatómiája, szétnyílt has problémái és ászana gyakorlatok

- Helyes tartás, női szerveink védelme, süllyedések elkerülése

- Női betegségek (ciszta, mióma, polip stb.) kezelése jóga ászanákkal és természetes módszerekkel 

- Érzelmi ingadozások kezelése ászanákkal, meditációkkal, légző gyakorlatokkal és a helyes étkezéssel 

- Súlyingadozások kezelése, elhízás, ösztrogén dominancia, kóros soványság 

- Menstruációs ciklus szabálytalanságainak és a fájdalmak okai, valamint természetes kezelésük az ászanák, légzéstechnikák és természetes kiegészítők segítségével. Tudod majd, hogyan kell gyakorolni a ciklusok között és alatt, hogy kezeld a hozzád járók menstruációs panaszait. A női patológiák közül talán a legkönnyebb a menstruációt helyre tenni a rendszeres gyakorlással.

- Megtanulod, hogyan kezeld természetes módszerekkel és ászana gyakorlatokkal az ülő munkából, modern életvitelből és magas stressz faktorból adódó lelki és testi betegségeket. (hangulatingadozás, falánkság, depresszió, addikciók stb.)

- Hétköznapokban könnyen alkalmazható ájurvédikus táplálkozási és életviteli tanácsok, méregtelenítési technikák női szerveid védelmében. Az ájurvédát és a jógát Indiában együtt tanulják, mert együtt sokkal hatékonyabbak, mint külön-külön.

- Jógafilozófia a női életszakaszok megértésére és mélyebb átélésére. (Menstruáció, menopauza, szülés, stb.)

- Gyakorlatsort kapsz a hormonok szabályozására, gyakori hormon problémákra és

természetes kezelésükre (pajzsmirigy, IR, PCOS, progeszteron - ösztrogén stb.)

- Testi-lelki termékenység fokozása, jóga filozófia

- Megtanulod, hogy terhesség ideje alatt melyik trimeszterben mely ászanák hatékonyak és melyeket kell kerülni. Gyógynövények és egyéb természetes eljárások a terhesség időszakában

- Női jóga pszichológia, energetika és csakratan, mindez hogyan kapcsolódik fizikai létünkkel

 

- Felkészülés a menopauzára, tünetek kezelése és e korszak aranykorként való megélése

- Keleti filozófiák női létre vonatkozó részei

- Párkapcsolat és nőiesség 

- Megérted, hogyan kell a jóga eszköztárát kreatívan a nőkre szabni, hogyan tudod a gyakorlást személyre szabottá tenni, és megtanulod hatékonyan használni az eszközöket

- Valamint sok-sok ászana elemzés, gyakorlás és légző valamint meditációs technikák

 

A képzés után:

 

- Kezedben lesz 7 db kidolgozott és begyakorolt óraterv elemzésekkel, variációkkal gátizom gyengeség gyógyítására, menstruáció szabályozására és menstruációs fájdalmak mérséklésére, ciszták, miómák, polip és endometriozis kezelésére, hormonok szabályozására, érzelmi és idegi stressz oldásra, menopauza időszakának felkészülésére és menopauzás tünetek enyhítésére.

- Képes leszel összeállítani hatékony gyakorlat sorokat, variációkkal különböző női problémákra.

- Képes leszel alkalmazni az ájurvédikus tanácsokat életedben, annak érdekében, hogy megőrizd egyensúlyi állapotodat szélsőséges külső viszonyok között is (nagy hideg, meleg, stressz, unalom), valamint segítséget nyújtani a hozzádfordulóknak

- Képes leszel egyedül ütemezni napi, heti, éves szinten a méregtelenítési technikákat, hogy elkerüld a komolyabb betegségeket és ajánlani ezeket a biztonságos technikákat másoknak is.

- Időben észreveszed, ha bármilyen női léttel kapcsolatos betegség felüti fejét a testedben és természetes módszerekkel el tudod kezdeni kezelni

- Hormonok, táplálkozás és életvitel, menstruáció, termékenység, menopauza témakörében képes leszel gyakorlatokat és természetes módszereket ajánlani megelőzésre, vagy különböző problémák kezelésére.

- Lelki, szellemi szinten is lesznek eszközök a kezedben, melyekkel reményt, kitartást, akaraterőt adhatsz a hozzád fordulóknak a jóga filozófia eszközeivel.

- Hatékonyan tudod alkalmazni a légző technikákat, energia zárakat (bandhák), a meditációkat és a különböző vizualizációs, megerősítő technikákat.

 

A képzés mellé jár: fényképes ászana melléklet, jegyzet, könyvajánló, PDF anyagok,

filmlista, meditációs anyagok és belekerülsz egy FB csoportba, ahol a képzés oktatója, Nagy Erika Dalma és a végzett oktatók is segítségedre leszünk, mikor elakadsz tanításban, vagy kérdésed van.

 

Az oktatóról:

Nagy Erika Dalma Indiában végzett Yoga Alliance által minősített jóga
oktató, jóga terapeuta, gerinc jóga oktató, női jóga oktató, kismama jóga oktató, vallásbölcsész, közgazdász és sportedző. Több mint két évet töltött Indiában Iyengar és ashtanga vonalon, jóga terápiát, ájurvédát és jóga filozófiát tanulmányozva.

Módszereit az elmúlt években magán és másokon is folyamatosan tesztelte, és óráin,

tanfolyamain igyekszik autentikusan és személyre szabottan átadni a bevált eljárásokat, gyakorlat sorozatokat.

 
228109112_10158038190946161_516701164916928799_n
6 jobb
227185677_10158038191146161_4478176038817755682_n
12
10
3
9
227694030_10158038193201161_7534024809885269073_n
228079217_10158038193826161_9084736214533494832_n
228197057_10158038191531161_1232718769810355883_n

VÉLEMÉNYEK A KORÁBBI KÉPZÉSEKRŐL


Pránajáma (segíti elmélyíteni a gyakorlást, a nem felszínes légzés elsajátítását) és a rendszeres meditáció legalább annyira fontos, mint az ászanák specifikus, ciklushoz illeszkedő tudatos gyakorlása. Az ayurvedikus ismereteim bővültek. A testem a tanfolyam alatti szinte minden napos gyakorlást igazán meghálálta, úgy érzem, enyhe IR-em javulásnak indult. Ezen kívül a tanfolyamon résztvevők egyéni tapasztalata is színesítette, bővítette ismereteinket. Köszönöm azt a sok tudást, amit kaptam.
Fehér Csilla

1. Medismertem a ciklus, a menopauza, a hormonrendszer, az egész test tökéletes ászana gyakorlatát hatásuk szerint. 2. Nagyon sok új érdekes tudással bővíthettem magam 3. Szerencsésnek érzem magam, hogy Erika tanítványa lehettem, és még inkább megerősített abban, hogy a tudás mindenkié és ezt önzetlenül adhatjuk át másoknak. Én maximálisan meg vagyok elégedve mindennel. Nincs olyan plusz amit Erika bele tudott volna tenni, a jelen helyzetben.
Szigeti Katalin

Többet kaptam, mint amire számítottam. Fantasztikus ismeretanyagmennyiséget kaptunk töled, kedves Erika! Hálás köszönet a munkádért! A nöi ciklikusság sajátosságai, öngyógyítási módszerek, gyakorlatok egyes problémákra voltak számomra a leghatékonyabb információk.
Szabó Judit

Helyes táplálkozással kapcsolatos ismeretek bõvítése, az ászanák helyes és pontos kivitelezésének ismerete, és harmadikként-bár ez talán nem annyira ismeret,de mindenkepp szeretném megemlíteni, hogy- mennyire jó olyan emberekkel idõt tölteni és együtt tanulni, fejlõdni, akik szintén szeretnek belemélyülni a jógába, fõként, amikor már többet is tudnak ròla, mint én.  Teljes mértékben azt kaptam, amit vártam.
Erdősi Krisztina

Köszönöm a lehetőséget a női lét sallangoktól mentes,precíz,érthető és gyors megismerésére és megértésére.A ciklikusság mint a női működés mozgató rugója, a tudatos táplálkozás fontossága, a modern nő (testileg-lelkileg egészséges) "képlete" ..ezeket viszem magammal és egyre többet alkalmazok belőle,mert a képzés nagyon jól strukturált, az eszközök,gyakorlatok világosak, a tudás amit átadsz élő és lelkesítő, igazából egy nemes szolgálat. Ugyanazzal az önzetlen, tiszta szeretettel szeretném tovább adni és eljuttatni ahová csak szükséges.
Varga Gyopár

Ászanák helyes kivitelezése, hormonális problémák természetes kezelése, a napi rutin kialakítása és sorolhatnám, nagyon-nagyon tetszett!!!
Szántosi Tünde

A három legfontosabb tudás amit katam a tanfolyam alatt: 1. Csípő és lábak erősítése (kort figyelembe véve) fontosabb, mint nyújtása 2. Étkezéssel kapcsolatos tanácsok:Yamm gyökér, Mg-laktát farkas éhség ellen hatásos, "úgy egyél mintha imádkoznál" 3. Menstruációs ciklusnak megfelelő gyakorlás, menstruációs "önismeret" és a ciklikusság felismerése + bónusz férfi és női minőségek közti különbségek felismerése és ezzel együtt elfogadása, megértőbb és türelmesebb lettem. Rengeteg hasznos infromáció, tanítás befogádásara rövid idő alatt nagy segítséget nyújtott a youtube-ról kapott videók.Szívből ajánlom a tanfolyamot. Sokkal többet kaptam mint számítottam.
Bókay Eszter

Igen, azt kaptam amire számítottam a tanfolyamon. Amit jobban kihangsúlyoztam volna az, amit utolsó órán átbeszéltünk, hogy pontosan a női gyakorlás közben miket mondjunk el a gyakorlóknak, mert azt többen mondták, hogy nem értik pontosan mit értesz ez alatt, azt hittük az ilyen alapok, hogy sarokerő, nagylábujj alatti párna, horpaszizom, tartás figyelés, stb. Akkor úgy már értettük, amikor átbeszéltük, de szerintem előtte való órákon is jó lett volna ezt kihangsúlyozni.
A legfontosabb dolog amiket tanultam:
- A női betegségek okai, szerintem nagyon hasznos tudni, hogy nem csak lelki, életmódbeli, hanem testtartásbeli okai is vannak, szerintem többen jógáznának, ha ezekkel tisztában lennének
- A különböző női problémák különféle ászanákkal való kezelése, megelőzése, a resztorációs pózoknál a különféle segédeszközök használata
- számomra a gyökércsakra erősítése, illetve a hozzá tartozó ászanák nagyon sokat segítettek, mindig inkább a felső csakráim működtek jobban, az alsók alig-alig, így jobban tudom harmonizálni az összeset
- Szerintem ennél jobban nem lehet az elsajátítást könnyíteni, rengeteg segítséget kapunk/kaptunk, rengeteg anyagot, érdekességet, szerintem egy élet nem elég ezeknek a feldolgozására.. .
Igen ajánlottam az oktatóképzést ismerőseimnek, de ajánlottam is a rövidebb tanfolyamokat is már, és a honlapod is.
Pertics Nikolett

A tanfolyami struktúra tetszett, jól szervezett volt, csak nekem nagyon gyorsan rohant az idő. Jobb let volna több idő még gyakorlásra, elmélyítésre, de így is rengeteg és nagyon terjedelmes tudást kaptunk. Valamint annyi segítséget és extra anyagot, amit még más tanfolyamokon nem tapasztaltam.
A legfontosabb témakörök a különféle női problémák rendszerezése, gyakorlati instrukciók megismerése, specifikus óraösszeállítás.
Lányi Weronika

Igen, rengeteg tudást kaptam. Fintessz edzőként a legfontosabb ismeretek a ciklushoz igazodó gyakorlás, helyes testtartás, stresszoldó technikák.
A tanfolyam jól felépített volt, az elémélet és gyakorlat váltakozása, nem éreztem magam fáradtnak, hogy ne tudjak figyelni.
Igen ajánlanám a tanfolyamot minden nőnek 
Gellér Marianna

A testtartás, helyes járás fontossága számomra új szempontok szerint. A menopauzás ászanák megismerése. Sok ismeret a hormonális problémák kezelésében új fókusz pontokkal.
Tulkán Judit

Rendkívül sok, nagyon jó, sokrétű, precízen összeállított tananyagot és segéd anyagot kaptam,és időben. Elméleti és gyakorlati szinten is maximális volt.
A három legfontosabb ismeret:
Az asanakon keresztül mindent, ami női vonatkozású.
Jól használható jegyzet és széles spektrumú szakirodalom.
Könnyíteni a logikusan, kreatívan való tanulási módszerrel, melyben segített egy jógaoktató.
Minőségileg kifogástalan, talán több időre tervezve hatékonyabb.
Kéri Szilvia

how-to-write-a-podcast-review.png

Vélemények Erika női jóga tanfolyamairól


A tanfolyamon számos női testet és lelket érintő témakört végig vettünk és segédanyagokat is kaptunk. Fájdalmas menstruációmra minden reggel igyekszem pár gyakorlatot elvégezni a tanfolyam kezdete óta, és jelentősen csökkentek fájdalmaim, nincs szükségem gyógyszerekre.
Rutai Ildikó

Egyenlőre a táplálkozással és életmóddal kapcsolatos tanácsokat hasznosítottam, és a rendszeres ászana gyakorlást igyekszem beépíteni a hétköznapi rutinba.
Andó Sára

Köszönöm a jó tanácsokat, számomra a legfontosabb talán a gyakorlás fontossága és a rendszeres méregtelenítés, mivel komolyan panaszom nincs.
L- Újvári Edit

Tetszett, h nagyon alapos volt a tanfolyam, és Erika személy szerint mindenkivel foglalkozott. A leghasznosabbnak a női tisztító kúrákat találtam, és azt, h mindenki kapott otthonra a problémáira gyakorlatsort.
Fodor Szilvi

A korábbi jógatudásomat kiegészítette, részletes információt kaptam az ászanák női problémákkal kapcsolatos formáiról, a helyes kivitelezésről, és arról, hogy milyen problémára, mikor alkalmazzam. Ami talán a legfontosabb tudás volt az a
menstruációs problémával, termékenység fokozásával kapcsolatos információk, gyakorlatok. Nagyon színvonalas volt a tanfolyam, állhatna több alkalomból is.
Sz. Zsuzsi

Mind a helyszín, Erika személye, tudása - tanítása nagyszerű volt, mostanában sokfajta, különböző tanfolyamon vettem részt, de ilyen színvonalas egyik sem volt :) Aminek a legjobban örültem az a Gyakorlatsorok menstruációs problémákra. Jó
szívvel ajánlottam ismerőseimnek is a tanfolyamot.
Vass Edit

Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert mindig is szerettem volna többet tudni a női test felépítéséről, hogyan tarthatjuk rendben testünket, mire kell figyelni nőként, illetve hogyan őrizhetjük meg a test fiatalos rugalmasságát. Nagyon elégedett vagyok a tanfolyammal és örültem a sok anyagnak. ♥ Jó volna ha lenne idő az ászanak többszöri ismétlésére, hogy jobban bevésődjön, bár ez is csak többszöri gyakorlás és akarat kérdése. A női testben lezajló folyamatokat ismerhettem meg elolvasva a könyvet, ami több dologra felnyitotta a szememet: táplálkozás fontossága, stressz kerülése, és a napi ciklikusság. Szerintem miden nőnek hasznos lehet egy ilyen tanfolyam, hogy megismerhesse a testét és egyben önmaga felé is nyithasson.

Bakó Anita

Hasznos, hatékony dolgok hangzottak el, sok mindenre rávilágított saját magammal, életemmel kapcsolatban. A dolgok lelki háttere nagyon sokat segített. Köszönöm a tanfolyamot, a lehetőséget, örülök, hogy itt lehettem.
D. Andrea