Női jóga tanfolyam I. (Fizikai sík - Hormonok) 

Új időpontok: Forró Jóga studió - www.forrojoga.hu Váci út 83. XIII ker. 

                       2019. Ápr. 25.

                     https://www.facebook.com/events/809917076033220/

                       Csütörtökönként / 6 X 120 p 

                       

Jelentkezz most

CSÍPŐ KORREKCIÓ, HORMONOK, MENSTRUÁCIÓ, MENOPAUZA, TESTI LELKI TERMÉKENYSÉG, TISZTÍTÓ KÚRÁK, NŐI SZERVI BETEGSÉGEK (6X 120p) 

EZ A TANFOLYAM MENTŐCSOMAG A MODERN NŐ SZÁMÁRA, AKI ÚGY SZERETNE MEGFELELNI AZ ÉLET KIHÍVÁSAINAK, HOGY KÖZBEN NŐI LÉTE ÉS EGÉSZSÉGE NE SÉRÜLJÖN. 

Tanfolyam témáiból: 
• MEDENCE és medencealap anatómiája, területének erősítése, energetizálása, nyújtása
• Energia zárak (bandhák) hatásai, ízületi védelem, gyakorlatok közbeni alkalmazása
• Napi, heti, havi és éves nélkülözhetetlen TISZTITÓ ÉS MÉREGTELENÍTŐ eljárások nőiességünk ápolására 
• MENSTRUÁCIÓS PROBLÉMÁK (PMS, ritka, fájdalmas etc.), tanácsok menstruáció idejére, mentruációs ciklust szabályozó gyakorlatsorok, görcsöket enyhítő gyakorlatsorork
• Elengedhetetlen gyakorlati ismeretek HORMON HÁZTARTÁSUNK szabályozására 
• Női betegségek (ciszta, mióma, gyulladások, endometriózis) kezelésérére gyakorlatsorok
• Testi és lelki TERMÉKENYSÉG FOKOZÁSA, hogy képes legyél megteremteni amire vágysz (Gyermekáldás, Álmok valóra váltása) 
• RESTORATÍV gyakorlatok és STRESSZ oldó technikák (KIMERÜLTSÉG, ALVÁS ZAVAR KEZELÉSE)
• MEDITÁCIÓK (egység, érzelmi feszültség elengedése, vizualizációk, méh és petefészek, jóga nidra, földelés)
• TANÁCSOK és EGYÉNRE SZABOTT GYAKORLATSOROK a jelenlévők problémáinak orvoslására(igény esetén PCOS, ciszta, mióma, endometriozis, allergia, inzulin rezisztencia, szétnyílt has, szülés utáni regeneráció)

FÉRŐHELY KORLÁTOZOTT - Jelentkezz most! 
(A tanfolyam kiscsoportos! és jelenlévők igényeihez igazítjuk) 

Mit várhatsz a tanfolyam elvégzése után:
• Életviteled letisztulása, káros szokások elhagyása 
• A női test, annak igényei, betegségei, érzelmeid, ciklussal és egyéb női léttel kapcsolatos témák mélyebb megértése, átértékelése 
• Hormon háztartás javulása 
• Magabiztos tartás és kisugárzás 
• Menstruációs ciklus normalizálása és fájdalmak, kellemetlen tünetek csökkenése (PMS) 
• Már kialakult betegségek javulása természetes módszerekkel 
• Teremtőerőd megerősödése 
• Frissebb, energia hatékonyabb, arányosabb test 
• Magánélet javulása
• Jóga és jóga filozófiával kapcsolatos ismeretek bővülése 

Az órák 30 p. elmélettel kezdődnek, majd 70 perc aktív ászana, mély izom és termékenységi mozdulat sorozatok gyakorlása, majd 20 p vezetett légzéstechnika és meditáció. 

A tanfolyam tartalmaz: Jegyzetek, Könyvlista, Filmlista, Személyre szabott gyakorlóterv 

A tanfolyamot vezeti: Nagy Erika Dalma (2010 óta oktat jógát), Indiában végzett, a Yoga Alliance által minősített Hatha jógaoktató, Női jóga, Vinyasa Flow, kismama-, gyerek- és gerincjóga-oktató, vallásbölcsész, sportedző.

www.elevenyoga.com 
06 70 6745320
elevenyoga@gmail.com 

Ár: 28.000 Ft (Mely tartalmaz a Forró jóga stúdióban 2 alkalmas ajándék bérletet, hogy jobban mélyebben elmerülj a gyakorlatban, ajándék könyvet Dr. Csiszár Miklós - Női igazságok, képes ászana jegyzetet, jegyzetet órák szerint, saját tervet) 

Jelentkezni 50 % előleg befizetésével lehet. 
Nagy Erika Dalma 
Erste Bank 
11600006-00000000-77171384

Vélemények a tanfolyamról:

"Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert mindig is szerettem volna többet tudni a női test felépítéséről, hogyan tarthatjuk rendben testünket, mire kell figyelni nőként, illetve hogyan őrizhetjük meg a test fiatalos rugalmasságát. 
Nagyon elégedett vagyok a tanfolyammal és örültem a sok anyagnak. ♥ Jó volna ha lenne idő az ászanak többszöri ismétlésére, hogy jobban bevésődjön, bár ez is csak többszöri gyakorlás és akarat kérdése. A női testben lezajló folyamatokat ismerhettem meg elolvasva a könyvet, ami több dologra felnyitotta a szememet: táplálkozás fontossága, stressz kerülése, és a napi ciklikusság. Szerintem miden nőnek hasznos lehet egy ilyen tanfolyam, hogy megismerhesse a testét és egyben önmaga felé is nyithasson."

Bakó Anita


"Hasznos, hatékony dolgok hangzottak el, sok mindenre rávilágított saját magammal, életemmel kapcsolatban. A dolgok lelki háttere nagyon sokat segített. Köszönöm a tanfolyamot, a lehetőséget, örülök, hogy itt lehettem."
D. Gréti

A korábbi jógatudásomat kiegészítette, részletes információt kaptam az ászanák női problémákkal kapcsolatos formáiról, a helyes kivitelezésről, és arról, hogy milyen problémára, mikor alkalmazzam. Ami talán a legfontosabb tudás volt az a menstruációs problémával, termékenység fokozásával kapcsolatos információk, gyakorlatok. Nagyon színvonalas volt a tanfolyam, állhatna több alkalomból is.

Sz. Zsuzsi

 

Mind a helyszín, Erika személye, tudása - tanítása nagyszerű volt, mostanában sokfajta, különböző tanfolyamon vettem részt, de ilyen színvonalas egyik sem volt :)

Aminek a legjobban örültem az a Gyakorlatsorok menstruációs problémákra. Jó szívvel ajánlottam ismerőseimnek is a tanfolyamot.

V. Edit