Női - Hormon jóga tanfolyam
febr. 20-a vasárnap 11.00 - 18.00

 

Sokan kérdezitek mi a különbség az online és ezek között a tanfolyamok között. Az élő tanfolyamok előnye, hogy ugyanúgy megkapjátok a Női - Hormon jóga program és a Csípő, gát medencealap online programokat (ezekről több információ a kezdő oldalon az online tanfolyamok menüben)  a tanfolyami díj átutalásakor, de az élő alkalmakon közösen gyakorlunk és átbeszéljük a problémáitokat, van sok lehetőség kérdezni, tisztázni dolgokat, nem beszélve a női körök erejéről, így jobban be tudjátok építeni a tanultakat az életetekbe, vagy épen segíteni a körülötettek lévő nőknek. 

(Több szász megtartott női jóga óra, tanfolyam és oktatóképzés tapasztalatával, lelki testi egészségetek szolgálatában) 

Élő, stúdióban való részvétel, online közvetítéssel (XIII. ker Róbert Károly krt. 36. I. em) 

Dátum: február 20-a 11-00 - 18.00  

Ár: 13.900 Ft (Páros kedvezmény és online ár 11.000 Ft)  

 

A tanfolyamok menetét a jelenlévők problémái köré építjük, ezért fontos, hogy precízen kitöltsd a jelentkezési lapot. (A Jelentkezem gombnál) 

Kérdések: elevenyoga@gmail.com ( 06 70 6745320) 

eleven_hormon_hird.jpg

A tanfolyamhoz járnak videók, hogy otthon is tudj gyakorolni. Ezeket és a jegyzeteket a tanfolyami díj befizetésekor elküldöm, így előre tudsz készülni. 

A tanfolyamí díj nem visszatérítendő, de indokolt esetben átruházható 

A női hormonok minden külső körülményre reagálnak és nagyon hamar kibillenek az egyensúlyból. Ha nem törekszünk helyreállításukra, akkor egyre nagyobb érzelmi és testi problémákkal kell szembenéznünk.

A HORMONOKAT BEFOLYÁSOLJA
A csípő és medencealap helyzete, ereje és rugalmassága
A női test tudatos erősítése és rugalmasabbá tétele
Napi rutin
Hormonális szempontból megtámogató étel
Női test méregtelenítése
A test tápanyag és ásványi anyag ellátottsága

A tanfolyam a jelenlévők problémái köré lesz építve.

EZ A TANFOLYAM MENTŐCSOMAG A MODERN NŐ SZÁMÁRA, AKI ÚGY SZERETNE MEGFELELNI AZ ÉLET KIHÍVÁSAINAK, HOGY KÖZBEN NŐI LÉTE ÉS EGÉSZSÉGE NE SÉRÜLJÖN.

TANFOLYAMI NAP

11.00 - 11.30 bemutatkozás 

11.30 - 13.00 Női Hormon jóga gyakorlás 

Ebédszünet 

13.30 - 15.00 gyakorlás elemzés, személyre szabás, hogy otthon és közösségben is biztonságosan és hatékonyan tudj gyakorolni

15.15 - 18.00 az alábbi témakörökből személyre szabottan előadások a gyakorlók kérdései alapján

TÉMÁK

 • MEDENCE- és medencealap anatómiája, területének erősítése, energetizálása, nyújtása

 • Hormonális és női betegségek kialakulásának megelőzése vagy ha már kialakultak kezelésük az ájurvéda és természetes módszerekkel

 • A hatékony fogyás méregtelenítés hollisztikus megközelítése

 • Ösztrogén dominancia, mellékvese kimerültség, pajzsmirigy problémák,

 • Női betegségek (ciszta, mióma, gyulladások, endometriózis) kezelésérére gyakorlatsorok és természetes gyógymódok

 • Krónikus fáradtság, érzelmi feszültségek, hajhullás, vízesedés stb. kezelése

 • Keleti jóga filozófia és energetikai gyakorlatok női energiák felébresztésére magunkban, stressz kezelés

 • Női táplálkozás ájurvédikus szemlélettel

 • Energiazárak (bandhák) hatásai, ízületi védelem, gyakorlatok közbeni alkalmazása

 • Napi, heti, havi és éves nélkülözhetetlen TISZTíTÓ ÉS MÉREGTELENÍTŐ eljárások nőiességünk ápolására

 • MENSTRUÁCIÓS PROBLÉMÁK (PMS, ritka, fájdalmas etc.), tanácsok menstruáció idejére, mentruációs ciklust szabályozó gyakorlatsorok, görcsöket enyhítő gyakorlatsorork, menstruációs ciklust figyelembe vevő napi rutin

 • Elengedhetetlen gyakorlati ismeretek HORMONHÁZTARTÁSUNK szabályozására

 • Testi és lelki TERMÉKENYSÉG FOKOZÁSA, hogy képes legyél megteremteni, amire vágysz (Gyermekáldás, Álmok valóra váltása)

 • Klimaxra felkészülés és tünetek enyhítése 

 • RESZTORATÍV gyakorlatok és STRESSZ oldó technikák (KIMERÜLTSÉG, ALVÁS- ZAVAR KEZELÉSE)

 • MEDITÁCIÓK (egység, érzelmi feszültség elengedése, vizualizációk, méh és petefészek, jóga nidra, földelés)

 • TANÁCSOK és EGYÉNRE SZABOTT GYAKORLATSOROK a jelenlévők problémáinak orvoslására(igény esetén PCOS, ciszta, mióma, endometriozis, allergia, inzulin rezisztencia, szétnyílt has, szülés utáni regeneráció)

FÉRŐHELY KORLÁTOZOTT - Jelentkezz most!

 

(A tanfolyam kiscsoportos! és a jelenlévők igényeihez igazítjuk)

A tanfolyam tartalmaz: Jegyzetek, Könyvlista, Filmlista, Gyakorló videók, Személyre szabott gyakorlóterv

A tanfolyamot vezeti: Nagy Erika Dalma (2010 óta oktat jógát, tart oktatóképzéseket külföldön és belföldön), Indiában végzett, a Yoga Alliance által minősített Hatha jógaoktató, Női jóga, Vinyasa Flow, kismama-, gyerek- és gerincjóga-oktató, vallásbölcsész, sportedző, közgazdász 

 
Elevenyoga.com
elevenyoga.com
Elevenyoga.com
elevenyoga.com
Elevenyoga.com
elevenyoga.com
Elevenyoga.com
Elevenyoga.com
Elevenyoga.com
elevenyoga.com
Elevenyoga.com
elevenyoga.com
Elevenyoga.com
elevenyoga.com
elevenyoga.com
Elevenyoga.com

VÉLEMÉNYEK A TANFOLYAMOKRÓL

Igen, azt kaptam, amiben pedig még jobban el szerettem volna mélyülni, ahhoz most kaptam anyagot. Női ászanák, méregtelenítések és a kedvencem, jógafilozófia. Én el tudtam sajátítani, szuper ahogy most volt. Ajánlom a tanfolyamot ismerőseimnek. Igen!! :) a tanfolyam minőségét, hatékonyságát még több együtt töltött idővel, beszélgetéssel, tanításaiddal lehetne mélyíteni.

Tóth Alexandra

 

Nagyon sok hasznos információt kaptam a tanfolyamtól; kiemelten a pajzsmirigy természetes módon történő gyógyítása érdekelt, amelyről rengeteg dolgot tudtam meg. Az általad javasolt helyeken utána fogok még nézni, és gyakorolni fogom a vonatkozó ászanákat. Köszönöm, hogy ott lehettem, és hogy ennyire lelkiismeretesen igyekeztél nekünk átadni a tudásod. A három legfontosabb útravaló a tanfolyamból a folyamatos gyakorlás,  sosincs késő, a szeretet mint "karmatörő". Nehéz megmondani, hogyan lehetne a tanfolyam szerkezetét még fejleszteni, mert mindenki másra volt kíváncsi, ezért nem volt lehetőség egy-egy témát jobban kifejteni, vagy alaposabban körbejárni. Kaptunk egy általános képet a női hormonokról, kapcsolódó ászanákról, időszakos rutinról; erről szólt ez a bő 6 órás workshop. Ebből tudunk elindulni mélyebbre.

Szamosi Ágnes

 

Igen,erre szàmìtottam, több dologròl hallottam màr koràbban,de jò volt ìgy ùjra àtismètelni, egybe gyűjteni. Az asanak nagyon jòk voltak,amiket gyakoroltunk, jò lett volna,ha mindegyik asanara jut idő, hogy biztosan tudjuk, hogy kell helyesen gyakorolni. Igen, nagyon jòl össze volt szedve minden olyan terület,ami a nőket èrinti, sajnos nagyon sok nő ezekkel egyàltalàn nincs tisztàban. Fontos lenne,hogy ezek az ismeretek mèg több nőhöz,sőt màr a tinèdzser lànyokhoz is eljussanak,mert ezeknek a gyakorlàsàval, tudatos odafigyelèssel nagyon sok női egèszsègügyi problèma megelőzhető lenne vagy mèg az elejèn visszafordìthatò.

Szabò-Hontvàri Adrienn

 

Igen! Érdeklődőként érkeztem, sok új információval lettem gazdagabb! Elméleti ismeret a meddőségről, számomra eddig ismeretlen gyógynövényekről, alkalmazásukról, menopauza időszakának megéléséről. Ismertetőnek megfelelő volt, kedvet kaptam egy mélyebben elmerülni a témában! Természetesen ajánlanám a tanfolyamot ismerőseimnek.

Dózsa Erika

A tanfolyamon számos női testet és lelket éríntő témakört végig vettünk és segéd anyagokat is kaptunk. Fájdalmas menstruációmra minden reggel igyekszem pár gyakorlatot elvégezni a tanfolyam kezdete óta, és jelentősen csökkentek fájdalmaim, nincs szükségem gyógyszerekre.

Rutai Ildikó

 

Egyenlőre a táplálkozással és életmóddal kapcsolatos tanácsokat hasznosítottam, és a rendszeres ászana gyakorlást igyekszem beépíteni a hétköznapi rutinba.

Andó Sára

 

Köszönöm a jó tanácsokat, számomra a legfontosabb talán a gyakorlás fontossága és a rendszeres méregtelenítés, mivel komolyan panaszom nincs.

L- Újvári Edit

 

Tetszett, h nagyon alapos volt a tanfolyam, és Erika személy szerint mindenkivel foglalkozott. A leghasznosabbnak a női tisztító kúrákat találtam, és azt, h mindenki kapott otthonra a problémáira gyakorlatsort.

Fodor Szilvi

 

A korábbi jógatudásomat kiegészítette, részletes információt kaptam az ászanák női problémákkal kapcsolatos formáiról, a helyes kivitelezésről, és arról, hogy milyen problémára, mikor alkalmazzam. Ami talán a legfontosabb tudás volt az a menstruációs problémával, termékenység fokozásával kapcsolatos információk, gyakorlatok. Nagyon színvonalas volt a tanfolyam, állhatna több alkalomból is.

Sz. Zsuzsi

 

Mind a helyszín, Erika személye, tudása - tanítása nagyszerű volt, mostanában sokfajta, különböző tanfolyamon vettem részt, de ilyen színvonalas egyik sem volt :) Aminek a legjobban örültem az a Gyakorlatsorok menstruációs problémákra. Jó szívvel ajánlottam ismerőseimnek is a tanfolyamot.

V. Edit

 

"Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert mindig is szerettem volna többet tudni a női test felépítéséről, hogyan tarthatjuk rendben testünket, mire kell figyelni nőként, illetve hogyan őrizhetjük meg a test fiatalos rugalmasságát. 
Nagyon elégedett vagyok a tanfolyammal és örültem a sok anyagnak. ♥ Jó volna ha lenne idő az ászanak többszöri ismétlésére, hogy jobban bevésődjön, bár ez is csak többszöri gyakorlás és akarat kérdése. A női testben lezajló folyamatokat ismerhettem meg elolvasva a könyvet, ami több dologra felnyitotta a szememet: táplálkozás fontossága, stressz kerülése, és a napi ciklikusság. Szerintem miden nőnek hasznos lehet egy ilyen tanfolyam, hogy megismerhesse a testét és egyben önmaga felé is nyithasson."

Bakó Anita


"Hasznos, hatékony dolgok hangzottak el, sok mindenre rávilágított saját magammal, életemmel kapcsolatban. A dolgok lelki háttere nagyon sokat segített. Köszönöm a tanfolyamot, a lehetőséget, örülök, hogy itt lehettem."
D. Gréti

Nagyon tetszett a workshop, sokkal többet kaptam, mint amire számítottam..

- a világ rendjével könnyebb együttműködni, mint ellene fordulni - tedd ki magad annak, amit szeretnél, pl. ha gyereket, akkor gyerekesek közé menni - erősítést fontos beiktatni, nem elég a lágyságot megélni - azért nem alszom jól, mert nem fáradok el eléggé fizikailag, több mozgás szükséges vagy vmi egyéb igénybevétel.

Az elején a bemutatkozó beszélgetés picit hosszas, nekem tetszett, hogy mindenki rögtön kap egy kis személyes útravalót, ami kellemetlen volt, hogy nem mindenkinek volt türelme végighallgatni másokét és beleszóltak, kérdeztek, beszélgettek. Ez ellen esetleg kicsit erélyesebben felszólalni, hogy legyenek tekintettel azokra, akikre még nem került sor. Külön köszönet a rengeteg dokumentumért, amit küldtél további olvasásra. Nekem nagyon jól esett, intenzívebb volt, mint gondoltam.

N Emőke

Teljes mértékben azt kaptam, amire számítottam. Pajzsmiriggyel kapcsolatos tanácsok, helyes testtartás, gyakorlatok. Feltétlenül ajánlanám ismerőseimnek. Nelli zene

Különösen tetszett a filozófiát bemutató rész, nagyon jó hogy ilyen sok időt szántál a helyes tartásra.

Gergelyné Gál Terézia