top of page

100 órás Női jóga terápia oktatóképzés és öngyógyító program 
2024. máj. 4-5, máj. 25, jún. 8-9, jún. 29-30, júl. 13

Elevenyoga logo.png

 KOMPLEX - HATÉKONY - ERŐS TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI ÉS ÁJURVÉDIKUS ALAPON - EXTRA MODULOKKAL - 20 - 60 ÉV - TÖBB SZÁZ MEGTARTOTT TANFOLYAM TAPASZTALATÁVAL 

429396442_1442423970018920_1178992458419239150_n.jpg
299330343_783732083053462_1615407519474223269_n.jpg

Neked szól a program ha holisztikus, hatékony megoldásokkal szeretnéd saját és környezeted, gyakorlóid testi lelki egészségét megőrizni, vagy ha problémák kialakultak kezelni azokat. Több száz tanfolyamot és képzést végzett hölgy véleménye alapján.

Hatékony jóga, ájurvéda és természetgyógyászati megoldások 

FONTOS

Ha belevágnál a képzésbe csak félsz, hogy nem vagy képes jó szakemberré válni egy képzés alatt, vagy elsajátítani az anyagot, vagy nem vagy benne biztos lesz e elég időd a tananyag és a gyakorlati rész érdemi elsajátítására, mi biztosítjuk, hogy pótdíj nélkül akár több képzés alatt sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást egyéni megegyezés alapján. 

Mert célunk és motivációnk, hogy jó szakemberé váljatok, akik érdemi segítséget tudnak adni a hozzájuk fordulóknak. 

MIÉRT MINKET VÁLASZ: 

 • Kiváló szakemberek, több száz megtartott tanfolyam tapasztalatával

 • Sorra vesszük és holisztikus megoldást ajánlunk a női lét testi és lelki problémáira, kihívásaira, bemutatjuk az összefüggéseket

 • Mert képzésünk hatékony női jóga terápia, ájurvédikus és természetgyógyászati technikákra épül, mellyel a női életszakaszok mindegyikében könnyen meg tudod tartani női lelki testi egészségedet, vagy ha már kialakult a probléma hatékonyan kezelni

 • Hatékony gyakorlatsorok menstruációs problémákra, PMS tünetekre, a legkönnyebb a menstruációs problémákat kezelni a rendszeres gyakorlással

 • Megerősítjük és rugalmasítjuk csípőd és medencealapod, mely a női bölcsesség és életenergia forrása. Ez fontos lehet szülés előtt, után is és a menopauza körül is. Az erős, egészséges medence a hormonok egyensúlyát is segíti.

 • Gyakorlatsorokkal vérrel és oxigénnel tápláljuk a női szerveket, visszaállítjuk a szervi süllyedéseket, vagy megelőzzük azokat, valamint megerősítjük a kötőszöveteket.

 • Étkezési, életviteli, női test méregtelenítése, táplálékkiegészítőket és más technikákat mutatunk a felborult hormonrendszer hollisztikus úton való megtámogatására (pajzsmirigy problémák, autoimmun, IR, PCOS, ösztrogén dominancia, progeszteron hiány, mellékvese kifáradás, petefészek kifáradás stb.)

 • Gyakorlatsorok, meditációk és légzéstechnikák valamint keleti filozófiák nőkről szóló fejezetei segítenek depresszión, krónikus fáradtságon, érzelmi instabilitáson, kiégésen, traumákon, párkapcsolati problémákon, hogy visszanyerjük női erőnket és energiánkat, motiváltságunkat.

 • Testi lelki termékenység fokozása, technikák tanácsok hogyan készülj fel az áldott állapotba, hogy az valóban áldott és ne gondterhelt legyen. Meddőség okai és kezelésük.

 • A program rendkívül gyakorlatorientált, sok esettanulmánnyal, korábbi tanfolyamok tapasztalataiból, sok tanítási gyakorlattal, így a tanfolyam végére a legtöbb női problémára fel tudsz majd állítani hatékony jóga gyakorlatsorokat, valamint javaslatokat adni a gyakorlóknak.

 • Női betegségek (ciszta, mióma, polip stb.) kezelése jóga ászanákkal és természetes módszerekkel 

 • Érzelmi ingadozások kezelése ászanákkal, meditációkkal, légző gyakorlatokkal és a helyes étkezéssel 

 • Súlyingadozások kezelése, elhízás, ösztrogén dominancia, kóros soványság 

 • Megtanulod, hogyan kezeld természetes módszerekkel és ászana gyakorlatokkal az ülő munkából, modern életvitelből és magas stressz faktorból adódó lelki és testi betegségeket. (hangulatingadozás, falánkság, depresszió, addikciók stb.)

 • Hétköznapokban könnyen alkalmazható ájurvédikus táplálkozási és életviteli tanácsok, méregtelenítési technikák női szerveid védelmében. Az ájurvédát és a jógát Indiában együtt tanulják, mert együtt sokkal hatékonyabbak, mint külön-külön.

 • Jógafilozófia a női életszakaszok megértésére és mélyebb átélésére. (Menstruáció, menopauza, szülés, stb.)

 • Megtanulod, hogy terhesség ideje alatt melyik trimeszterben mely ászanák hatékonyak és melyeket kell kerülni. Gyógynövények és egyéb természetes eljárások a terhesség időszakában

 • Női jóga pszichológia, energetika és csakratan, mindez hogyan kapcsolódik fizikai létünkkel

 • Felkészülés a menopauzára, tünetek kezelése és e korszak aranykorként való megélése

 • Párkapcsolat és nőiesség 

 • Megérted, hogyan kell a jóga eszköztárát kreatívan a nőkre szabni, hogyan tudod a gyakorlást személyre szabottá tenni, és megtanulod hatékonyan használni az eszközöket

 • Valamint sok-sok ászana elemzés, gyakorlás és légző valamint meditációs technikák

20200711_093713.jpg

AJÁNLJUK: 

-jógatanároknak továbbképzésként

-ha még nem vagy tanár, de szeretnél magadnak és másoknak segítséget nyújtani a jóga és az Ájurvéda eszköztárával a női léttel kapcsolatos testi és lelki problémákra

-és minden olyan érdeklődőnek, aki a jógát és a természetes módszereket választja egészségének megőrzésére vagy női problémáinak kezelésére

 

Hatékony, tömény, gyakorlatias tanfolyam minden korosztály számára. Az egyik legalaposabb, legtöbb témát érintő, jelenleg elérhető női jóga oktatóképzés. 

 

Időbeosztás:

7 nap (naponta 9.00-17.00) + 1 nap vizsganap

12 óra hospitálás, online is elfogadjuk

40 óra egyéni tanulás + internet
 

+ Ajándék angol jóga szaknyelv program (értéke 9900 Ft) 

+ Csípő, gát medencealap korrekció jógával, Detox jóga és Gerincjóga 3 D testanalízis online program (értéke 18000 Ft)  

Helyszín: Elevenyoga stúdió 1136. Róbert Károly krt. 36. I em 12 kapucsengő - Árpád híd M3 metrótól 2 percre 

Utolsó 2 hely 95.000 Ft (teljes ár 170.000 ft) 56 % kedvezmény 

Saját részre diploma nélkül online: 

60.000 Ft (Teljes ár 75.000 Ft)

(Érdemes mielőbb jelentkezni a programra, nem utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést. A tanfolyami díj beérkezése után megküldjük előre a jegyzeteket, videókat, programokat, kötelező olvasmányokat, így előre el tudtok kezdeni készülni, mert maga a tanfolyam intenzív, sok információval és gyakorlattal, ezért jobb mielőbb jelentkezni hatékonyság érdekében) 

 
 

Időpontok: 2024. máj. 4-5, máj. 25, jún. 8-9, jún. 29-30, júl. 13

(Ha a képzésre jössz 10.00 - 18.00 élő tanítás és gyakorlat minden nap, ha személyes részre végzed el a tanfolyamot, 10.00 - 16.00 óráig online és 7 nap összesen.

Jelentkezés és kérdések: elevenyoga@gmail.com vagy 06 70 6745320 (Kérlek küld el emailben teljes neved, számlázási címed, adószámod és esetleges kérdéseidet. A tanfolyami díj nem vissza térítendő, de átruházható) 

 

A képzés után:

 

- Kezedben lesz 40 db kidolgozott és begyakorolt óraterv elemzésekkel, variációkkal gátizom gyengeség gyógyítására, menstruáció szabályozására és menstruációs fájdalmak mérséklésére, ciszták, miómák, polip és endometriozis kezelésére, hormonok szabályozására, érzelmi és idegi stressz oldásra, menopauza időszakának felkészülésére és menopauzás tünetek enyhítésére.

- Képes leszel összeállítani hatékony gyakorlat sorokat, variációkkal különböző női problémákra.

- Képes leszel alkalmazni az ájurvédikus tanácsokat életedben, annak érdekében, hogy megőrizd egyensúlyi állapotodat szélsőséges külső viszonyok között is (nagy hideg, meleg, stressz, érzelmi feszültség, kiégés, traumák, unalom), valamint segítséget nyújtani a hozzad fordulóknak

- Képes leszel egyedül ütemezni napi, heti, éves szinten a méregtelenítési technikákat, hogy elkerüld a komolyabb betegségeket és ajánlani ezeket a biztonságos technikákat másoknak is.

- Időben észreveszed, ha bármilyen női léttel kapcsolatos betegség felüti fejét a testedben és természetes módszerekkel el tudod kezdeni kezelni

- Hormonok, táplálkozás és életvitel, menstruáció, termékenység, menopauza témakörében képes leszel gyakorlatokat és természetes módszereket ajánlani megelőzésre, vagy különböző problémák kezelésére.

- Lelki, szellemi szinten is lesznek eszközök a kezedben, melyekkel reményt, kitartást, akaraterőt adhatsz a hozzád fordulóknak a jóga filozófia eszközeivel.

- Hatékonyan tudod alkalmazni a légző technikákat, energia zárakat (bandhák), a meditációkat és a különböző vizualizációs, megerősítő technikákat.

 

A képzés mellé jár: fényképes ászana melléklet, jegyzet, könyvajánló, PDF anyagok,

filmlista, meditációs anyagok és belekerülsz egy FB csoportba, ahol a képzés oktatója, Nagy Erika Dalma és a végzett oktatók is segítségedre leszünk, mikor elakadsz tanításban, vagy kérdésed van.

 

Az oktatóról:

Nagy Erika Dalma Indiában végzett Yoga Alliance által minősített jóga
oktató, jóga terapeuta, gerinc jóga oktató, női jóga oktató, kismama jóga oktató, vallásbölcsész, közgazdász és sportedző. Több mint két évet töltött Indiában Iyengar és ashtanga vonalon, jóga terápiát, ájurvédát és jóga filozófiát tanulmányozva.

Módszereit az elmúlt években magán és másokon is folyamatosan tesztelte, és óráin,

tanfolyamain igyekszik autentikusan és személyre szabottan átadni a bevált eljárásokat, gyakorlat sorozatokat.

Lányi Weronika: Női jóga anatómia, Senior jóga, Jóga terápia

Thaly Szabó Andi: Termékenység és Energetika 

Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Noi_Joga_oktatokepzes- Elevenyoga
Anchor 1

VÉLEMÉNYEK A KORÁBBI KÉPZÉSEKRŐL

Szuper volt a képzés, felülmúlta minden elképzelésemet. Nagyon sok mindent kiemelhetnék, de ami plusz volt főleg az az Ajurvedikus szemlélet, a pontos instruálás fontossága, egészséges táplálkozás … A tanfolyam felépítése jó. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akár saját részre, akár hogy emberekkel foglalkozzunk.

Neviczky Judit 2023 Jún.

 

Azt kaptam, amit vártam. A Hormonok. tini jóga és a klimax rész volt számomra a legfontosabb.

Bauer Anita 2023 Jún.

 

Teljes mértékben azt kaptam, sőt még többet is mint amire gondoltam. Nagyon jò volt a felépítése. Személy szerint többet gyakoroltam volna, de még utólag is tudok a videókkal. Az elmélet, gyakorlat és a sok tanács, minden kerek volt. Jó intenzív képzés, sok tudni és gyakorolni valóval. Mindenkinek ajánlom.

Helga Tucek 2023 Jan. 

 

Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Női jóga, ájurvéda, oktatási instrukciók voltak számomra a legfontosabb témakörök. Több időt szántam volna az ászanák helyes kivitelezésére. De így is mindenkinek csak ajánlani tudom a programot.

Gugi Andrea 2023 Jan. 

 

Pránajáma (segíti elmélyíteni a gyakorlást, a nem felszínes légzés elsajátítását) és a rendszeres meditáció legalább annyira fontos, mint az ászanák specifikus, ciklushoz illeszkedő tudatos gyakorlása. Az ayurvedikus ismereteim bővültek. A testem a tanfolyam alatti szinte minden napos gyakorlást igazán meghálálta, úgy érzem, enyhe IR-em javulásnak indult. Ezen kívül a tanfolyamon résztvevők egyéni tapasztalata is színesítette, bővítette ismereteinket. Köszönöm azt a sok tudást, amit kaptam.
Fehér Csilla 2022 szept 

1. Megismertem a ciklus, a menopauza, a hormonrendszer, az egész test tökéletes ászana gyakorlatát hatásuk szerint. 2. Nagyon sok új érdekes tudással bővíthettem magam 3. Szerencsésnek érzem magam, hogy Erika tanítványa lehettem, és még inkább megerősített abban, hogy a tudás mindenkié és ezt önzetlenül adhatjuk át másoknak. Én maximálisan meg vagyok elégedve mindennel. Nincs olyan plusz amit Erika bele tudott volna tenni, a jelen helyzetben.
Szigeti Katalin 2022 szept 

Többet kaptam, mint amire számítottam. Fantasztikus ismeret anyag mennyiséget kaptunk töled, kedves Erika! Hálás köszönet a munkádért! A női ciklikusság sajátosságai, öngyógyítási módszerek, gyakorlatok egyes problémákra voltak számomra a leghatékonyabb információk.
Szabó Judit 2022 nyár 

Helyes táplálkozással kapcsolatos ismeretek bővítése, az ászanák helyes és pontos kivitelezésének ismerete, és harmadikként-bár ez talán nem annyira ismeret,de mindenképp szeretném megemlíteni, hogy- mennyire jó olyan emberekkel idõt tölteni és együtt tanulni, fejlõdni, akik szintén szeretnek belemélyülni a jógába, főként, amikor már többet is tudnak ròla, mint én.  Teljes mértékben azt kaptam, amit vártam.
Erdősi Krisztina 2022 nyár 

Köszönöm a lehetőséget a női lét sallangoktól mentes,precíz,érthető és gyors megismerésére és megértésére.A ciklikusság mint a női működés mozgató rugója, a tudatos táplálkozás fontossága, a modern nő (testileg-lelkileg egészséges) "képlete" ..ezeket viszem magammal és egyre többet alkalmazok belőle,mert a képzés nagyon jól strukturált, az eszközök,gyakorlatok világosak, a tudás amit átadsz élő és lelkesítő, igazából egy nemes szolgálat. Ugyanazzal az önzetlen, tiszta szeretettel szeretném tovább adni és eljuttatni ahová csak szükséges.
Varga Gyopár 2021 dec

Ászanák helyes kivitelezése, hormonális problémák természetes kezelése, a napi rutin kialakítása és sorolhatnám, nagyon-nagyon tetszett!!!
Szántosi Tünde 2021 dec 

A három legfontosabb tudás amit kaptam a tanfolyam alatt: 1. Csípő és lábak erősítése (kort figyelembe véve) fontosabb, mint nyújtása 2. Étkezéssel kapcsolatos tanácsok: Yam gyökér, Mg-laktát farkas éhség ellen hatásos, "úgy egyél mintha imádkoznál" 3. Menstruációs ciklusnak megfelelő gyakorlás, menstruációs "önismeret" és a ciklikusság felismerése + bónusz férfi és női minőségek közti különbségek felismerése és ezzel együtt elfogadása, megértőbb és türelmesebb lettem. Rengeteg hasznos információ, tanítás befogadására rövid idő alatt nagy segítséget nyújtott a youtube-ról kapott videók.Szívből ajánlom a tanfolyamot. Sokkal többet kaptam mint számítottam.
Bókay Eszter 2021 márc

Igen, azt kaptam amire számítottam a tanfolyamon. Amit jobban kihangsúlyoztam volna az, amit utolsó órán átbeszéltünk, hogy pontosan a női gyakorlás közben miket mondjunk el a gyakorlóknak, mert azt többen mondták, hogy nem értik pontosan mit értesz ez alatt, azt hittük az ilyen alapok, hogy sarokerő, nagylábujj alatti párna, horpaszizom, tartás figyelés, stb. Akkor úgy már értettük, amikor átbeszéltük, de szerintem előtte való órákon is jó lett volna ezt kihangsúlyozni.
A legfontosabb dolog amiket tanultam:
- A női betegségek okai, szerintem nagyon hasznos tudni, hogy nem csak lelki, életmódbeli, hanem testtartásbeli okai is vannak, szerintem többen jógáznának, ha ezekkel tisztában lennének
- A különböző női problémák különféle ászanákkal való kezelése, megelőzése, a resztorációs pózoknál a különféle segédeszközök használata
- számomra a gyökércsakra erősítése, illetve a hozzá tartozó ászanák nagyon sokat segítettek, mindig inkább a felső csakráim működtek jobban, az alsók alig-alig, így jobban tudom harmonizálni az összeset
- Szerintem ennél jobban nem lehet az elsajátítást könnyíteni, rengeteg segítséget kapunk/kaptunk, rengeteg anyagot, érdekességet, szerintem egy élet nem elég ezeknek a feldolgozására.. .
Igen ajánlottam az oktatóképzést ismerőseimnek, de ajánlottam is a rövidebb tanfolyamokat is már, és a honlapod is.
Pertics Nikolett 2019 össz 

A tanfolyami struktúra tetszett, jól szervezett volt, csak nekem nagyon gyorsan rohant az idő. Jobb lett volna több idő még gyakorlásra, elmélyítésre, de így is rengeteg és nagyon terjedelmes tudást kaptunk. Valamint annyi segítséget és extra anyagot, amit még más tanfolyamokon nem tapasztaltam.
A legfontosabb témakörök a különféle női problémák rendszerezése, gyakorlati instrukciók megismerése, specifikus óraösszeállítás.
Lányi Weronika 2019 össz 

Igen, rengeteg tudást kaptam. Fintessz edzőként a legfontosabb ismeretek a ciklushoz igazodó gyakorlás, helyes testtartás, stresszoldó technikák.
A tanfolyam jól felépített volt, az elmélet és gyakorlat váltakozása, nem éreztem magam fáradtnak, hogy ne tudjak figyelni.
Igen ajánlanám a tanfolyamot minden nőnek 
Gellér Marianna 2020 jan

A testtartás, helyes járás fontossága számomra új szempontok szerint. A menopauzás ászanák megismerése. Sok ismeret a hormonális problémák kezelésében új fókusz pontokkal.
Tulkán Judit 2020. jan

Rendkívül sok, nagyon jó, sokrétű, precízen összeállított tananyagot és segéd anyagot kaptam,és időben. Elméleti és gyakorlati szinten is maximális volt.
A három legfontosabb ismeret:
Az asanakon keresztül mindent, ami női vonatkozású.
Jól használható jegyzet és széles spektrumú szakirodalom.
Könnyíteni a logikusan, kreatívan való tanulási módszerrel, melyben segített egy jógaoktató.
Minőségileg kifogástalan, talán több időre tervezve hatékonyabb.
Kéri Szilvia 2020 jan

how-to-write-a-podcast-review.png

Vélemények Erika női jóga tanfolyamairól


A tanfolyamon számos női testet és lelket érintő témakört végig vettünk és segédanyagokat is kaptunk. Fájdalmas menstruációmra minden reggel igyekszem pár gyakorlatot elvégezni a tanfolyam kezdete óta, és jelentősen csökkentek fájdalmaim, nincs szükségem gyógyszerekre.
Rutai Ildikó

Egyenlőre a táplálkozással és életmóddal kapcsolatos tanácsokat hasznosítottam, és a rendszeres ászana gyakorlást igyekszem beépíteni a hétköznapi rutinba.
Andó Sára

Köszönöm a jó tanácsokat, számomra a legfontosabb talán a gyakorlás fontossága és a rendszeres méregtelenítés, mivel komolyan panaszom nincs.
L- Újvári Edit

Tetszett, h nagyon alapos volt a tanfolyam, és Erika személy szerint mindenkivel foglalkozott. A leghasznosabbnak a női tisztító kúrákat találtam, és azt, h mindenki kapott otthonra a problémáira gyakorlatsort.
Fodor Szilvi

A korábbi jógatudásomat kiegészítette, részletes információt kaptam az ászanák női problémákkal kapcsolatos formáiról, a helyes kivitelezésről, és arról, hogy milyen problémára, mikor alkalmazzam. Ami talán a legfontosabb tudás volt az a
menstruációs problémával, termékenység fokozásával kapcsolatos információk, gyakorlatok. Nagyon színvonalas volt a tanfolyam, állhatna több alkalomból is.
Sz. Zsuzsi

Mind a helyszín, Erika személye, tudása - tanítása nagyszerű volt, mostanában sokfajta, különböző tanfolyamon vettem részt, de ilyen színvonalas egyik sem volt :) Aminek a legjobban örültem az a Gyakorlatsorok menstruációs problémákra. Jó
szívvel ajánlottam ismerőseimnek is a tanfolyamot.
Vass Edit

Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert mindig is szerettem volna többet tudni a női test felépítéséről, hogyan tarthatjuk rendben testünket, mire kell figyelni nőként, illetve hogyan őrizhetjük meg a test fiatalos rugalmasságát. Nagyon elégedett vagyok a tanfolyammal és örültem a sok anyagnak. ♥ Jó volna ha lenne idő az ászanak többszöri ismétlésére, hogy jobban bevésődjön, bár ez is csak többszöri gyakorlás és akarat kérdése. A női testben lezajló folyamatokat ismerhettem meg elolvasva a könyvet, ami több dologra felnyitotta a szememet: táplálkozás fontossága, stressz kerülése, és a napi ciklikusság. Szerintem miden nőnek hasznos lehet egy ilyen tanfolyam, hogy megismerhesse a testét és egyben önmaga felé is nyithasson.

Bakó Anita

Hasznos, hatékony dolgok hangzottak el, sok mindenre rávilágított saját magammal, életemmel kapcsolatban. A dolgok lelki háttere nagyon sokat segített. Köszönöm a tanfolyamot, a lehetőséget, örülök, hogy itt lehettem.
D. Andrea

bottom of page