top of page

Vélemények Erika tanfolyamairól 

Néhány vélemény Erika tanfolyamairól:

 

 

 

Napi szinten sportolok, és azt gondoltam a jóga nem jelenthet számomra kihívást. De tévedtem. Az alkalmak után sajogtak az izmain és olyan izmokat éreztem meg a testben, amelyeket előtte soha. Meleg szívvel ajánlom Erika óráit, mert nemcsak relaxálnak, de rendbe is teszik a fizikai test kisebb torzulásait, visszaállítva annak harmónikus egyensúlyi állapotát!

Török Andrea, Budapest 

Erika óráiban azt szeretem a legjobban, hogy minden óra egy meglepetés, minden órára hoz valami újdonságot. Az órákon mindig találkozom kihívással, általában elég intenzívek a gyakorlatok. Egy nagyon jó kis csapatot kovácsolt össze maga köré, akikkel öröm együtt jógázni és az órák után beszélgetni. Az ő személyisége és kedvessége is egy nagy ajándék, örülök, hogy ismerhetem és gyakorolhatok nála. Gál Vivien

 

"Erika gerincterápiás jóga workshopján nemcsak gyakorlóként, de oktatóként is rengeteg hasznos információhoz jutottam, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy személyre szabottabb és pontosabb instrukciókkal tudjam támogatni a különféle igényekkel hozzám érkező gyakorlók gerincfókuszú ászanázását. A workshop végére egyéni igények mentén kialakított gyakorlatsorok összeállításával került szintézisbe mindaz a sokrétű elméleti és gyakorlati ismeretanyag, amit az előző két nap során körbejártunk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki pontosítaná, elmélyítené, tovább csiszolná tudását ezen a téren."

Ráday Vera

 

Többet adott, mint vártam. A sajat program terv nagyon hasznos számomra. A teoretikus rész érthető volt. A gyakorlati résznél jobban kiemeltem volna a helyes testtartás. nem csak az legfontosabb testrészeket, hanem az ízületeket is. Ajánlanám a tanfolyamot mindenkinek

Cafik Krisztina

 

Nekem sokat adott. Nem tudtam, pontosabban, mire számítsak, mert nem értek ehhez, de nekem ez most elég sok info és gyakorlásanyag volt. Köszönöm! A helyes tartás alapszabályai, a különböző részek kapcsolódásának, viszonyának fontossága, a test elülső és hátsó részének kiegyenlítetlensége. Ezek, amire most oda fogok figyelni és megpróbálom tudatosabban megfigyelni magam a mindennapokban. Mivel én nem gyakoroltam jógát, csak kb 13-20 évvel ezelőtt egy kicsit, nem tudtam megjegyezni a gyakorlatokat, sok volt számomra. De az időt így is kitöltöttük. Valószínűleg jól tudnék hasznosítani egy több alkalmas képzést, ahol kicsit jobban begyakorolhatunk egy-egy gyakorlatot.

Czenner Julianna

 

Igen, azt kaptam. Nem maradt bennem hiányérzet. 1. A helyes tartás 2. Fontosak az inverz helyzetek 3. Gyertya pozíció fontossága és a nyak lazítás. Nekem nagyon jó volt így hogy elmondtad az elméleti részt, majd gyakoroltunk. Jól tudtam memorizálni. Igen. Kötelező tananyaggá tenném az iskolában.

 

Teljes mértékben elégedett vagyok a tanfolyam anyagával. A legfontosabb ismeret a csípő szerepe és fontossága a testben volt. Nagyon életszrű praktikus információkat kaptunk a tanfolyam során. Részletese információkat kaptunk saját gyakorláshoz, olyan ismereteket amiket tudunk használni a jógaszönyeg világán és túl.

Cs. Tímea

Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert átfogó ismereteket és gyakorlatorientált megközelítési módot ígért. A leírás ennek teljes mértékben megfelelt és elégedett vagyok. Adott egy komplett gyakorlatsort, amit hosszú távon tudok majd használni. Továbbá megtanított figyelni a testemre. Természetesen ajánlom a tanfolyamot mindenkinek.

Kiss Gábor

Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert részletese volt a tematika, és átnéztem az oktató szakmai cikkeit a honlapján. Abszolút elégedett vagyok a tanfolyammal, a fényképes ászana jegyzet szuper. A legfontosabb dolog amit elsajátítottam a tanfolyamon, hogy a legnagyobb hangsúlyt a saját testünkre való figyelem kapja. Teljes mértékben ajánlom a tanfolyamot. Nagyon szépen köszönöm ezt a két napot, igazán tudatformáló volt.

P. Melinda

Jógaoktatói tevékenységemhez nagy segítséget, plusz információkat kaptam. A két napból a legtöbbet hoztuk ki, ami beleférhetett. Hasznos információkat kaptam az egyensúly javításához.

V. Zsuzsi

A tanfolyamtól elméleti és gyakorlati ismereteket vártam oktatóként. Elégedett vagyok, több oldalról megközelített, nagyon alapos, felkészült anyag volt. Kezembe adott olyan anyagot, amivel a továbbiakban dolgozhatok. Feltétlenül ajánlom a tanfolyamot.

Sz. Emese

Azért választottam a tanfolyamot, mert a leírása alapján alaposnak, mélynek, átgondoltnak éreztem. És az is volt. Elégedett vagyok. Nagyon jól felhívja a figyelmet, hogy mire kell figyelni a jóga gyakorlás és az “Élet” során is, hogy a testünk egészségét megörizzük.

C. Ani

Szeretnék néhány véleményt a figyelmetekbe ajánlani a tanfolyamról:

A workshop még alaposabb volt, mint amire a leírás alapján számítottam. - Erika nagyon figyelmes, a személyre szabott terv is jól használható, többet kaptam mint vártam. Jártam már hatha jógára is, de az inkább elvette a kedvem, az Erika által tartott órák viszont kitartásra ösztönöznek😊 Érzem a javulást is😊 Nagyon tetszett az arány is: kicsi elmélet az elején és sok gyakorlás. Szuper gondolatokat kaptunk a meditáláskor. Nagyon tetszett Erika segítőkészsége és, hogy személyre szabott tervet készített. köszönöm!!

Kiss Krisztina

Komplex képet kaptam a testemről, a jógáról és annak összefüggésében az egészséges egyensúly helyreállításáról. Megértettem hogy egyedül is lehet / kell gyakorolni! És álljak neki otthon és csináljam! Erika szuper gyakorlási tervet írt! Nagyon köszönöm Neki. kicsit több, mint ami számomra ennyi idő alatt biztonsággal begyakorolható / megtanulható...

Boros Katalin

Nagyon elégedett vagyok, maximálisan alapos és részletes volt a tanfolyam. A legfontosabb, hogy megkedveltem ezt az ősi mozgásformát, egy teljesen új és mély oldalát ismertem meg. A sok elhangzott háttér információnak hála pedig úgy érzem, mintha beépültek volna a tudatalattimba ezek a gondolatok és szépen lassan fejlődnek tovább, hatnak rám az órákon túl is.

Hajnal Zsóka

Teljes mértékben elégedett vagyok a kapott ismeretekkel. Ami talán a legfontosabb, hogy a különböző testrészek, szervek közötti összefüggések, reakcióláncok (mind fizikai, mind lelki síkon) megértése nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy hétköznapjaimat egyre nagyobb mértékben a testtudatosság jegyében éljem, tapasztalva a helyesen végzett gyakorlatok jótékony (nem ritkán azonnali) hatását, testre, szellemre egyaránt. A tanfolyam után szükséges begyakorolni gyakorló órákon a megszerzett tudást.

Köllő Melinda

Nagyon elégedett vagyok. Anatómiai elméleti ismereteim értelmet nyertek és persze bővültek. Élveztem minden percét a tanfolyamnak! Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Sokkal tudatosabban használom és jobban megismertem a testem. A jövőben más, hasonló témájú tanfolyamon is részt kívánok venni, illetve ha csak tehetem, a stúdióba egy-egy órára is bekukkantok majd! Erika és Kati! Nektek köszönhetően a jóga visszavonhatatlanul belépett az életembe!

Rapcsák Marianna

Összhang volt a tanfolyami leírás és megszerzett tudás között. Részletes az anyag és jól van szemléltetve. Megtanultam jobban magamra hangolódni és odafigyelni testem finomabb jelzéseire is. Természetesen ajánlom a tanfolyamot ismerőseimnek, csak jót tett nekem!!!

Molnárné M. Judit

Vivien.jpg
Andi.jpg
bottom of page