Csípő, gát, medencealap korrekció jógával

(kezdőknek és középhaladóknak, 20 - 70 év) 

Az elmúlt évtizedben több ezer nővel gyakoroltam és beszélgettem és figyeltem meg mi az ami hatékony medencealapi gyengeségre, a menstruációs problémákra, a derék fájdalmak kezelésére, mik azok a sorozatok és napi rutin tippek melyek segítenek megelőzni a női problémákat vagy ha már kialakultak a nőgyógyászati problémák, hogyan lehet azokat hatékonyan kezelni. 

 

Női egészségünk megőrzése szempontjából kiemelt figyelmet kell szánnunk a csípőnkre. Ebben a tanfolyamba igyekeztem beletenni tanítási tapasztalataim, indiai kutatómunkám eredményeit és sok elvégzett tanfolyam sűrített változatát, a legfontosabb információkat és bevált módszereket. 

Online tanfolyam tartalmazz

4 ászana gyakorló sorozat kezdő és középhaladó szinten is

I. Gátizom és medencealap erősítése

II. Női test erősítése

III. Egyensúlyozások, lábak, csípő nyújtása, ruggalmasítása, intelligenciájának növelése

IV. Stresszoldó, csípő nyitó, menstruációs alatt végezhető, menstruációs fájdalmakat csökkentő sorozat

 

4 elméleti videó

I. Általános bevezetés: 

Helyes ülés és állás alapelvei, csípő klimax előtt és után,csípő és medencealap gyengeség okai, kezelés, 5 ALAPELV, csípő nyújtás vs erősítés, energia zárak - Bandhák

II. Funkcionális anatómia: 

Táplálkozás, hormonális problémák okai, lábak és csípő funkcionális anatómiája, 

gátizomzat és medencealap, csontok és szerepük, gyökércsakra romlásának okai  

III. Női energiák, kreativitás, csakrák:

Lélek 5 rétege - 5 Kosha, önbizalom, kitartás, akaraterő vs csípő, lábak ereje, kreativitás, túlagyalás, multitasking, letisztított élet, petefészek, méh betegségeinek szimbolikája, rajaszikus, tamaszikus és szattvikus energiák, hajlamok, addikciók, mértéktelenségek kialakulásának okai, női testünk intelligenciája mint útmutató az élethez, tisztánlátás, hagyományok, szülők, kultúra, öngyógyítás 

IV. Női szervi betegségek:

Derék fájdalom, menstruációs panaszok, emésztési bántalmak, méhsüllyedés, gyenge szövetek, has megereszkedés, gátizom gyengeség, becsípődések, szétnyílt has, kopások. ciszták, miómák okai és kezelése, méreganyagok lerakódások eltávolítása csípő területéról 

Egyéni kérdések megválaszolása email címen, vagy telefonon, viberen keresztül (elevenyoga@gmail.com, 06 70 6745320)

A tanfolyam tartalmazz: 

4 elméleti videót

4 jóga ászana sorozatot 

Írott jegyzetet 

Ár: 9900 Ft

Kérlek utald át az összeget a következő bankszámlára és töltsd kattints a MEGVESZEM gombra

Nagy Erika Dalma

Erste Bank

11600006-00000000-77171384

A nők 99% mégsem fordít rá megfelelő figyelmet, mozgásszervileg nem hatékonyan használja napközben, és nincs megerősítve a megfelelő mértékben. Ennek a ténynek lehet az oka, hogy 50 éves korukra több mint a nők fele inkontinenciával küzd.

A hiányos ismeret, a rosszul rögzült mozgás, a figyelem hiánya, valamint a csípő gyengesége, vagy éppen kötöttsége járulnak hozzá olyan problémákhoz, mint a gátizom gyengeség, szervi süllyedések, fájdalmak, csípő becsípődése, alsó derék - gerinc fájdalmak, inkontinencia, rossz tartás, szövetek gyengesége, emésztési problémák, önértékelési problémák (gyökércsakra-problémák),letargia, érzelmi instabilitás.

Amennyiben szeretnéd, hogy stúdiódban vagy városodban is tartsak tanfolyamokat (női, gerinc és 3D, Klimax, Ájurvéda stb), oktatóképzéseket (Hatha 200 órás, Női jóga oktatóképzés), kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.