top of page

Csípő, gát, medencealap korrekció jógával
(kezdőknek és középhaladóknak, 20 - 70 év) 

Anchor 2
MÉG PÁR NAPIG MINDEN TANFOLYAM 9.900 FT HELYETT 6.900 FT-ÉRT. HA KÉT TANFOLYAMOT RENDELSZ 10900 FT AKCIÓS ÁR. OLVASD BELE A VÉLEMÉNYEKBE. (Női Hormon jóga, Gerincterápia és 3 D testanalizís, Angol jóga szaknyelv, Klimax jóga, Detox jóga) 
 
20200711_093811.jpg
IMG_7308_B.jpg
Csípő, gát, medencealap erősítés jógával

A tanfolyam tartalmazz: 

4 elméleti videót

4 jóga ászana sorozatot 

Írott jegyzetet 

Az elmúlt évtizedben több ezer nővel gyakoroltam és beszélgettem és figyeltem meg mi az ami hatékony medencealapi gyengeségre, a menstruációs problémákra, a derék fájdalmak kezelésére, mik azok a sorozatok és napi rutin tippek melyek segítenek megelőzni a női problémákat vagy ha már kialakultak a nőgyógyászati problémák, hogyan lehet azokat hatékonyan kezelni. 

 

Női egészségünk megőrzése szempontjából kiemelt figyelmet kell szánnunk a csípőnkre. Ebben a tanfolyamba igyekeztem beletenni tanítási tapasztalataim, indiai kutatómunkám eredményeit és sok elvégzett tanfolyam sűrített változatát, a legfontosabb információkat és bevált módszereket. 

Online tanfolyam tartalmazz

4 ászana gyakorló sorozat kezdő és középhaladó szinten is

I. Gátizom és medencealap erősítése

II. Női test erősítése

III. Egyensúlyozások, lábak, csípő nyújtása, ruggalmasítása, intelligenciájának növelése

IV. Stresszoldó, csípő nyitó, menstruációs alatt végezhető, menstruációs fájdalmakat csökkentő sorozat

 

4 elméleti videó

I. Általános bevezetés: 

Helyes ülés és állás alapelvei, csípő klimax előtt és után, csípő és medencealap gyengeség okai, kezelés, 5 ALAPELV, csípő nyújtás vs erősítés, energia zárak - Bandhák

II. Funkcionális anatómia: 

Táplálkozás, hormonális problémák okai, lábak és csípő funkcionális anatómiája, 

gátizomzat és medencealap, csontok és szerepük, gyökércsakra romlásának okai  

III. Női energiák, kreativitás, csakrák:

Lélek 5 rétege - 5 Kosha, önbizalom, kitartás, akaraterő vs csípő, lábak ereje, kreativitás, túlagyalás, multitasking, letisztított élet, petefészek, méh betegségeinek szimbolikája, rajaszikus, tamaszikus és szattvikus energiák, hajlamok, addikciók, mértéktelenségek kialakulásának okai, női testünk intelligenciája mint útmutató az élethez, tisztánlátás, hagyományok, szülők, kultúra, öngyógyítás 

IV. Női szervi betegségek:

Derék fájdalom, menstruációs panaszok, emésztési bántalmak, méhsüllyedés, gyenge szövetek, has megereszkedés, gátizom gyengeség, becsípődések, szétnyílt has, kopások. ciszták, miómák okai és kezelése, méreganyagok lerakódások eltávolítása csípő területéról 

Egyéni kérdések megválaszolása email címen, vagy telefonon, viberen keresztül (elevenyoga@gmail.com, 06 70 6745320)

Csípő, gát, medencealap erősítés jógával

A csípő a női test legfontosabb területe,  nők 99% mégsem fordít rá megfelelő figyelmet, mozgásszervileg nem hatékonyan használja napközben, és nincs megerősítve a megfelelő mértékben. Ennek a ténynek lehet az oka, hogy 50 éves korukra több mint a nők fele inkontinenciával küzd.

A hiányos ismeret, a rosszul rögzült mozgás, a figyelem hiánya, valamint a csípő gyengesége, vagy éppen kötöttsége járulnak hozzá olyan problémákhoz, mint a gátizom gyengeség, szervi süllyedések, fájdalmak, csípő becsípődése, alsó derék - gerinc fájdalmak, inkontinencia, rossz tartás, szövetek gyengesége, emésztési problémák, önértékelési problémák (gyökércsakra-problémák),letargia, érzelmi instabilitás.

Amennyiben szeretnéd, hogy stúdiódban vagy városodban is tartsak tanfolyamokat (női, gerinc és 3D, Klimax, Ájurvéda stb), oktatóképzéseket (Hatha 200 órás, Női jóga oktatóképzés), kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.  

Anchor 1

Szeretettel várunk hatékony jóga óráinkon stúdiónkban az Árpád híd pesti hídfőjénél (Róbert Károly krt. 36 I. em.) 

Bejelentkezés főoldalon: 

www.elevenyoga.com 

312435081_10158739697506161_213004626719355961_n.jpg

Vélemények az online tanfolyamokról 

A női jógatanfolyamot vásároltam meg, gyakorlatias nagyon, pont amire vágytam, elméleti része alapos, magában szippantott. Igen, mindenképpen ajánlom nőtársaimnak. Számomra tökéletes volt, alapos, összeszedett, jól felépített, egyedül is elsajátítható.

Péntek Gáborné

 

Azt nem tudtam, hogy az endometriózist okozhatják paraziták is. Nagyon jó a reggeli rutin is. Az egész hormon jóga rész szuper. Tulajdonképpen minden anyag nagyon hasznos és jól értelmezhető 😊

Szántó-Szilágyi Mariann

 

A legfontosabb ismeretek amiket kaptam a tanfolyamtól, hogyan lehet a jógát speciálisan női próblémák kezelésére alkalmazni, a női test megismerése átfogóan és tudatosan készülni a változásra (változókor). A táplálkozási tanácsok nagyon hasznosak. Már ajánlottam is a tanfolyamot ismerősöknek.

Némethné Tapolcsányi Mónika

 

Jól kidolgozott gyakorlatsorok, használható, a mindennapokba beépíthető tudás, gyakorlás. Folyamatos fejlődési lehetőség, kezdő és haladó gyakorlója számára is.

Tóth Csilla

 

3 legfontosabb ismeret számomra: földelés, körkörös mozdulatok fontossága a nőknél, az erősítésről sem szabad megfeledkeznünk. Jó minőségű videókkal, magyarázatokkal könnyebb elsajátítani a tanfolyam anyagát.

Még többet is kaptam, mint amire számítottam. Minden órában van olyan gyakorlat, ami meghaladja a képességeimet, de iránymutatásoddal bele merek vágni a gyakorlat elsajátításába. Holdüdvözlet gyakorlatsort szívesen látnék.

Gábor-Török Kata

 

A három legfontosabb ismeret a tanfolyamból  a helyes testtartás és helyes ülés alapjai, női szervek egészségének megőrzése és a táplálkozással kapcsolatos tanácsok.

Nagyon jól összeállított anyag. Elvégeztem már egy jógaoktatói tanfolyamot, de ezekről a női dolgokról ott nem esett szó. Nagyon hasznosnak találtam, azóta rendszeresen végzem a gyakorlatokat.

Karikó Beatrix

 

Fontos új ismeretek voltak számomra az egészségesebb életmód kialakításával kapcsolatos ismeretek, melyek a mindennapi életben is kivitelezhetőek, betegségek kezelésének házi praktikái, módszerei, a jógagyakorláshoz kapcsolódó magyarázatok megkönnyítik a kivitelezést. A tanfolyam anyaga könnyen elsajátítható, lényegre törő, ugyanakkor sok mindenre kiterjedő.

Szűcs-Kuklis Boglárka

bottom of page