OKTATÓINK
ELEVENYOGA STÚDIÓ

Oktatóinkkal találkozhatok csoportos óráinkon, céges jóga vagy magánóra keretében. És kérésre szívesen járják az országot, hogy magas színvonalú tanfolyamokat tartsanak. 

NAGY ERIKA DALMA

Indiában tanult hatha jóga, női jóga, kismama jóga, senior jóga, gyerek jóga, vinyasa flow, gerinc jóga oktató, vallásbölcsész, közgazdász, természetgyógyász hallgató 

Az elmúlt években, 2009 óta minden évben pár hónapot Indiában töltök, a jóga intenzív gyakorlásával Rishikeshben és Mysorban a jóga fellegváraiban. Ez idő alatt számos jóga és spirituális mestertől tanultam, melyek közül kiemelkedett Rudra Dev Brahmacharya védikus pap és Iyengar  jóga oktató, az Iyengar család közeli barátja.

2010 óta több jóga centrumban és szállodában oktattam belföldön és külföldön egyaránt, valamint három évig üzemeltettem a saját jóga centrumomat.

Folyamatosan tartok oktatóképzéseket és tanfolyamokat Női jóga 

és Gerinjóga és 3 D testanalízis témában. 

 

Tanításom hatékonysága és egyedisége abban rejlik, hogy a jóga tudományát a legjobb mesterektől, az ősi indiai kulturális környezetében sajátítottam el folyamatosan,  és ezzel a szemlélettel adom tovább, figyelembe véve a mai modern ember igényeit és életkörülményeit.

 
Jóga oktatóképzés
Hatha jóga oktatóképzés
Rishikesh Nagy Erika Dalma
Nagy Erika Dalma jógaoktató
Nagy Erika Dalma
Nagy Erika Dalma
Nagy Erika Dalma jóga tábor
Nagy Erika Dalma Mysore
Hatha jóga oktatóképzés
Jóga tábor
Nagy Erika Dalma Mysore
Nagy Erika Dalma Női jóga oktatóképzés
Nagy Erika Dalma
My beloved teachers!
Rudra Brahmacharya Gurudev
Swmi Dharmananda
Jayakumar Swamishree
Bharath Shetty
Juhász Sarolta
30
Raju
Ajay
Prakash
Csiki Mariann
Gálik Éva

Képesítéseim:

2020 - 2021 Dr. Csomai Zita tanfolyamai 

2020 Természetgyógyászat képzés 

2018 Rishikesh - 1 hónap - Iyengar jóga kurzus

2017 Mysore, Rishikesh - 5 hónap - Ashtanga jóga
2016 Rishikesh, India – 2 hónap - Iyengar jóga és ájurvéda kurzus
2014 Rishikesh, India – 4 hónap - Iyengar jóga és ájurvéda kurzus
2013 Rishikesh, India – 2 hónap- Iyengar jóga és ájurvéda kurzus

2012 – 2013 IWI, Budapest - Sportedzdő
2012 Padma jógastúdió, Budapest – Kismama oktatóképzés                                                                  
2012 Ashram jógastúdió, Budapest – Gyerekjóga oktatóképzés
2012 Rishikesh, India – 1 hónap – Iyengar jóga kurzus

2011 Mandala jógastúdió, Budapest – Gerincjóga oktatóképzés   

2011 Mandala jógastúdió, Budapest – Női jóga oktatóképzés
2011 Rishikesh, India – 2 hónap – Iyengar jóga kurzus

2010 – 2013 Tan Kapuja Buddhista Főiskola - BA Összehasonlító vallástörténet és filozófia

2010  Yoga India Mysore (India) -  Yoga Alliance RYT 200
           Pranava Yogadhama Trust Mysore (India) – YA RYT 200
           ÚjEnergia studió, Budapest – Vinyasa Flow oktatóképzés

2009 Rishikesh, India – 3 hónap – Iyengar jóga kurzus  

2008 ESADE, Barcelona – MSc Nemzetközi Marketing

2001 – 2006 AVF Vállalkozási Főiskola – BSc Pénzügy

THALY - SZABÓ ANDREA 

jóga oktató, kineziológus, önismereti tréner

Eredetileg közgazdászként végeztem, de hamar kiderült, hogy engem nem a számok és a tények, hanem az emberek és az érzelmeik érdekelnek, már gyerekkoromtól kezdve a tanítás, a gyógyítás vonzott, hogy hogyan tudok másoknak segíteni, hogy jobban, boldogabban éljék az életüket.

Kiskoromtól kezdve ösztönösen mindig békét igyekeztem teremteni magam körül és segíteni másoknak is ezt elérni. Majd felismertem, hogy a munkát magammal kell kezdenem, s ha én változom, változik a világ is körülöttem.

Édesanyámtól kapott mottóm: „Nincs lehetetlen, csak tehetetlen”. J

A mozgás mindig is életem része volt, tornászként kezdtem, majd versenytáncosként élhettem át azt az örömet és harmóniát, amit a mozgás szabadít fel bennünk.

 

A gyermekeimet várva mélyültem el a jóga csodás világában, amelynek áldásos hatását ma már boldogan továbbadom minden érdeklődőnek kismamajóga órákon, szülésfelkészítő és babamasszázs tanfolyamokon.

Egyik misszióm a természetes szüléssel kapcsolatos tudásomat és tapasztalataimat az arra nyitottaknak továbbadni, hogy minél több mama és baba élhesse át a háborítatlan szülés-születés csodáját és életre szóló ajándékait.

Mióta a gyermekeim már felcseperedtek és így több időm jut magamra, kibővíthettem tudásomat a jóga különböző ágaiban (Hatha jóga, Etka jóga, Vinyasa flow jóga, Gerinc jóga, Iyengar jóga, Női jóga) és elmerültem a DaoYin kínai gerinctorna csodás világában is, így most már kibővült ismereteimet szeretettel osztom meg a hozzám fordulókkal.

Számomra a jóga, a DaoYin nem csupán testmozgás, hanem önmagunk megismerésének fontos eszköze. Gyakorlás közben még közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, valódi énünkhöz, képességeinkhez, s ezáltal napról napra még többre lehetünk képesek életünk minden területén. Ahogy Szókratész híres mondása, az "Ismerd meg önmagad" is sugallja, földi létünk egyik - s talán legfontosabb - feladata felfedezni önmagunkban a csodát, a bennünk lévő Istent, a feltétel nélküli szeretetet és mindezt a gyakorlatban, a mindennapi életben is alkalmazni. Hiszen mit ér a tudás gyakorlat nélkül?

Óráimon fontos szerepet kap ez a kapcsolat, s célom, hogy a gyakorlók minél inkább megérezzék egyediségük csodáját, képességeik, lehetőségeik korlátlanságát. Mindez egy folyamatos belső munka eredménye, ami nem mindig könnyű, de az biztos, hogy megéri. 

Thaly Szabó Andi
Thaly Szabó Andrea
Thaly Szabó Andrea
Thaly Szabó Andrea
 

NAGY NIKOLETT

Bölcsész/ Alternatív mozgás-, masszázs terapeuta/ Hatha jóga oktató/ Mozgásfejlesztő gyermekjóga oktató/ Ozoana tartásjavító tréner …

Táncos családba születtem, így már kisgyermekkorom óta – versenyszerűen is – részét képezi az életemnek a mozdulatművészet, a mozgás művészete.

Kezdetben esztétikus testképzést tanultam, majd megismerkedtem a klasszikus balett alapjaival, valamint különböző modern- és kortárstánctechnikákkal. Ezen a területen viszonylag hamar lehetőségem nyílt a tanításra is, melynek kapcsán elkezdett érdekelni, hogyan lehet különböző alkatú, igényű gyermekeknek, később pedig felnőtteknek, megtanítani, hogyan válhatnak tudatossá saját testükre, mozgásukra.

A szellemi fejlődés legalább olyan fontos számomra, mint a testi, de bármilyen irányba is képeztem magam (kommunikációs-, bölcsész-, terápiás tanulmányok) sehol sem találtam olyan mindenre kiterjedő komplex rendszert, amelyet a jóga ad.

Mikor egy kitartó ismerősöm unszolásának köszönhetően végre beadtam a derekam, hogy elmenjek életem első jóga órájára, rájöttem, hogy itt sokkal többről van szó, mint puszta fizikai gyakorlásról. Sokféle irányzatot kipróbáltam, mind a jóga meditatívabb, mind a fizikai gyakorlást előtérbe helyező ágain végeztem képzéseket, tanfolyamokat és végzek jelenleg is.

A jóga egyszerre nyit teret a mentális és fizikai fejlődésnek, egyensúlyba hozza a testet és az elmét. Óráim elsődleges célja is ez: az egyensúlyba hozás, az önmagunkba való elmélyülés, önmagunk minősítés nélküli megfigyelése.

Nagy Nikolett
Nagy Nikolett
Nagy Nikolett
Nagy Nikolett
 

LÁNYI WERONIKA 

Hatha jóga, női jóga, senior jóga oktató, tipográfus

Hosszútávfutóként kezdtem, előtte és utána táncot tanultam. Mindezt lázadásból, valamint azért, hogy megmutassam, „meg tudom csinálni”.

 

Születésem után két agyvérzésen estem át, epilepsziával élek azóta is. A sportokhoz egyrészt nagyon jó, másrészt meglehetősen hátrányos adottságaimat akartam kihasználni és leküzdeni (laza ízületek, „törékeny” csontok, ezek miatt rengeteg sérülés, műtétek). A jóga 40 évesen tudott segíteni abban, hogy az izomzatomat megerősítsem, könnyebben regenerálódjak a sérüléseimből, találjak rendszert az életemben, új irányokba induljak el.

Az oktatást is ezek miatt tartom fontosnak. Szeretném megmutatni, hogy soha, semmihez nincs késő, mindig, minden helyzetből tovább lehet lépni, fejlődni. Pontosan ezeket szeretném átadni, hogy együtt tanuljuk meg, soha ne másokhoz hasonlítsuk magunkat, hanem a saját csodálatos teljesítményeinkre legyünk büszkék, és élvezzük az út minden pillanatát.

Lányi Weronika
Lányi Weronika
Lániy Weronika
Lányi Weronika
Lányi Weronika
Lányi Weronika
Lányi Weronika
 

Venczel Nóra 

DaoYin kínai gerinctorna oktató

Venczel Nóra Henriett vagyok, 2014-ben végeztem a Shennong Intézet Kínai Gyógymódok Akadémiáján WuShuangDaoYin gerincterapeutaként, majd további tanulmányokat folytattam az intézményben Hagyományos Kínai Orvos szakon.

A mozgás minden korszakban az életem része volt. Versenyszerűen röplabdáztam, majd autodidakta módon kezdtem el a jógával foglalkozni 15 éves koromban.

Jómagam is sok éven keresztül ülő munkát végeztem, így tapasztalatból tudom, hogy a napi 8-10 órás ülés mennyire rossz hatással van szervezetünkre. Mondhatni ez az ördögi kör és saját állapotom világított rá arra, hogy többet kell figyelnem magamra. Tudatosan kell foglalkoznom a testem egészséges állapotának helyreállításán. Saját magam miatt mentem el tanulni, majd elkerülhetetlenül sodródtam abba az irányba, hogy lehetőségem legyen a tanultak átadására.

 

OTT KAMILLA

Jógaoktató, gyógytornász

Sok sportot űztem már hobbi szinten, és szeretnék még minél többet kipróbálni életem során. Hiszem, hogy fő a változatosság, ezért nem maradok meg egy mozgásformánál. Emellett viszont a jóga számomra egy stabil háttér, amit folyamatosan kiegészíti a többit.

Mindig lételemem volt a mozgás, a munkám során is folyamatosan jövök-megyek. Ez éltet és igyekszem másoknak is átadni ezt a hozzáállást, hogy megszeressék a mozgást és egészségtudatosabban éljenek. Hiszem, hogy ezáltal sok mozgásszervrendszeri panaszt meg tudunk előzni.

Gyógytornászként szívesen dolgozom együtt emberekkel, segítve a gyógyulásukat, emellett fontosnak tartom a prevenciót és egészségnevelést is. Amióta pedig a jóga is szervesebben része az életemnek, igyekszem ötvözni a Hatha jóga ászanáit a gyógytorna-tanulmányaim során elsajátított gyakorlatokkal, hogy minél összetettebb gyakorlatokat sajátíthass el és változatosan át tudd mozgatni a testedet bokától tokáig.

Ott Kamilla
Ott Kamilla
Ott Kamilla
Ott Kamilla
Ott Kamilla