Női - Hormon jóga online program Ájurvédával (Több száz megtartott tanfolyam és 11 év tanítási tapasztalatával) 

 
MÉG PÁR NAPIG MINDEN TANFOLYAM 9900 FT HELYETT 6900 FT-ÉRT. HA KÉT TANFOLYAMOT RENDELSZ 10900 FT AKCIÓS ÁR. HA NEM TETSZENE A TANFOLYAM, 3 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA. OLVASD BELE A VÉLEMÉNYEKBE.

 

Az egyik elméleti videó hangfelvétele:

Menstruáció és jóga (256 kbps)Artist Name
00:00 / 24:52
192587244_10157923865056161_7033917727078363857_n.jpg
IMG_20200308_083357_edited.jpg
Női jóga tanfolyam
20210515_111336.jpg
20200711_093713.jpg

Női jóga (hormonok, gát, csípő, medence, menstruáció, női betegségek, lelki testi termékenység, klimax) és Ájurvéda tanfolyam

Fókuszban: Női fizikai és lelki egészséged

A legtöbb női fizikai problémára holisztikus szemszögből, erős természetgyógyászati és Ájurvédikus alapokkal

 

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot:

  • Ha érzed, hogy hormonjaid nem működnek megfelelően (ösztrogén dominancia, pajzsmirigy stb.)

  • Csípő, gátizom és medencealapi problémákkal, kötőszöveti gyengeséggel küzdesz

  • Súlyproblémákkal, vizesedéssel küzdesz

  • Szeretnél felkészülni, hogy a menopauza korszaka könnyű átmenet legyen, ha benne vagy szeretnéd a tüneteket hatékonyan kezelni

  • Női betegségek gyötörnek (PCOS, ciszták, mióma, endometriózis stb.) 

  • Menstruációs panaszaid vannak

  • Lelkileg testileg kreatív szeretnél lenni

  • Szeretnéd tudni, hogyan kell beépíteni a női test méregtelenítését a hétköznapjaidba

  • Segítenél a környezetedben élő nőknek

  • Tanároknak, szakembereknek

Az elmúlt évtizedben több ezer nővel gyakoroltam és beszélgettem és figyeltem meg mi az ami hatékony medencealapi gyengeségre, a hormonális problémákra, idegrendszer kiegyensúlyozására, a termékenységre, a menstruációs problémákra, a derék fájdalmak kezelésére, mik azok a sorozatok és napi rutin tippek melyek segítenek megelőzni a női problémákat vagy ha már kialakultak a nőgyógyászati problémák, hogyan lehet azokat hatékonyan kezelni. 

 

Ebben a tanfolyamba igyekeztem beletenni tanítási tapasztalataim, indiai kutatómunkám eredményeit és sok elvégzett tanfolyam sűrített változatát, a legfontosabb információkat és bevált módszereket. 

Ár: 9900 Ft

Kérlek utald át az összeget a következő bankszámlára és töltsd kattints a MEGVESZEM gombra (UTALÁSKOR KÉRLEK ÍRD BELE A KÖZLEMÉNYBE MELYIK TANFOLYAMRA JELENTKEZEL, ÉS PONTOS SZÁMLÁZÁSI VALAMINT POSTÁZÁSI CÍMEDET, MÉG AKKOR IS HA NEM FONTOS NEKED A SZÁMLA. KÖSZÖNÖM :)

Nagy Erika Dalma

Erste Bank

11600006-00000000-77171384

Online tanfolyam tartalmazz

I) 7 elméleti videót csípő, gát medence / méregtelenítés / női betegségek / hormonok / termékenység / menopauza / menstruáció témakörökben

II) Írásos jegyzeteket a fenti témakörben

III) Fényképes női jóga ászana jegyzetet

IV) Általános 90 p női jóga videó

V) Ájurvéda a hétköznapokban videó és jegyzet

VI) Általános női meditációt

VII) Youtubon elérhető további gyakorló videók

VIII) Ezeken felül női létet ismertető filmeket (melyet minden nőnek látnia kell egyszer, könyv ajánlókat, non profit meditációs központ listát

IX) Egyéni kérdések megválaszolása, tanfolyam személyre szabása email címen, viberen vagy telefonon keresztül (elevenyoga@gmail.com, 06 70 6745320) 

20200711_093811.jpg

Amennyiben szeretnéd, hogy stúdiódban vagy városodban is tartsak tanfolyamokat (női, gerinc és 3D, Klimax, Ájurvéda stb), oktatóképzéseket (Hatha 200 órás, Női jóga oktatóképzés), kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.  

Nagy Erika Dalma - 06 70 6745320 - elevenyoga@gmail.com 

 

Vélemények az online tanfolyamokról 

A női jógatanfolyamot vásároltam meg, gyakorlatias nagyon, pont amire vágytam, elméleti része alapos, magában szippantott. Igen, mindenképpen ajánlom nőtársaimnak. Számomra tökéletes volt, alapos, összeszedett, jól felépített, egyedül is elsajátítható.

Péntek Gáborné

 

Azt nem tudtam, hogy az endometriózist okozhatják paraziták is. Nagyon jó a reggeli rutin is. Az egész hormon jóga rész szuper. Tulajdonképpen minden anyag nagyon hasznos és jól értelmezhető 😊

Szántó-Szilágyi Mariann

 

A legfontosabb ismeretek amiket kaptam a tanfolyamtól, hogyan lehet a jógát speciálisan női próblémák kezelésére alkalmazni, a női test megismerése átfogóan és tudatosan készülni a változásra (változókor). A táplálkozási tanácsok nagyon hasznosak. Már ajánlottam is a tanfolyamot ismerősöknek.

Némethné Tapolcsányi Mónika

 

Jól kidolgozott gyakorlatsorok, használható, a mindennapokba beépíthető tudás, gyakorlás. Folyamatos fejlődési lehetőség, kezdő és haladó gyakorlója számára is.

Tóth Csilla

 

3 legfontosabb ismeret számomra: földelés, körkörös mozdulatok fontossága a nőknél, az erősítésről sem szabad megfeledkeznünk. Jó minőségű videókkal, magyarázatokkal könnyebb elsajátítani a tanfolyam anyagát.

Még többet is kaptam, mint amire számítottam. Minden órában van olyan gyakorlat, ami meghaladja a képességeimet, de iránymutatásoddal bele merek vágni a gyakorlat elsajátításába. Holdüdvözlet gyakorlatsort szívesen látnék.

Gábor-Török Kata

 

A három legfontosabb ismeret a tanfolyamból  a helyes testtartás és helyes ülés alapjai, női szervek egészségének megőrzése és a táplálkozással kapcsolatos tanácsok.

Nagyon jól összeállított anyag. Elvégeztem már egy jógaoktatói tanfolyamot, de ezekről a női dolgokról ott nem esett szó. Nagyon hasznosnak találtam, azóta rendszeresen végzem a gyakorlatokat.

Karikó Beatrix

 

Fontos új ismeretek voltak számomra az egészségesebb életmód kialakításával kapcsolatos ismeretek, melyek a mindennapi életben is kivitelezhetőek, betegségek kezelésének házi praktikái, módszerei, a jógagyakorláshoz kapcsolódó magyarázatok megkönnyítik a kivitelezést. A tanfolyam anyaga könnyen elsajátítható, lényegre törő, ugyanakkor sok mindenre kiterjedő.

Szűcs-Kuklis Boglárka