top of page

Női - Hormon jóga online program Ájurvédával (Több száz megtartott tanfolyam és 13 év tanítási tapasztalatával) 

Anchor 2
női hormon program új_6.jpg
MÉG PÁR NAPIG MINDEN TANFOLYAM 9.900 FT HELYETT 6.900 FT-ÉRT. 
 
HA KÉT TANFOLYAMOT RENDELSZ 10900 FT AKCIÓS ÁR (Detox / Csípő, gát, medencealap korrekció jógával / Gerincterápiás jóga ülőmunkát végzőknek / Klimax jóga a könnyed változókorért)

Az ár nem tükrözi a tanfolyam értékét, olyan árat adtunk, mely mindenki számára megfizethető. 
 
Korlátlan, örök hozzáféréssel. 
 


 

🌙A női hormonok minden külső körülményre reagálnak és nagyon hamar kibillenek az egyensúlyból. Ha nem törekszünk helyreállításukra, akkor egyre nagyobb érzelmi és testi problémákkal kell szembenéznünk.

 

Több száz megtartott tanfolyam tapasztalatával

 

 EZ A TANFOLYAM MENTŐCSOMAG A MODERN NŐ SZÁMÁRA, AKI ÚGY SZERETNE MEGFELELNI AZ ÉLET KIHÍVÁSAINAK, HOGY KÖZBEN NŐI LÉTE ÉS EGÉSZSÉGE NE SÉRÜLJÖN.

Elengedhetetlen információkkal a Női lét minden szakaszában, több mint egy évtizedes kutatás, megfigyelés és tanulás alapján. 
NEKED SZÓL A TANFOLYAM
 • Ha érzed, hogy hormonjaid nem működnek megfelelően (ösztrogén dominancia, pajzsmirigy, mellékvese kimerültség stb.)
 • vagy csak szeretnéd hosszútávon megőrizni hormonháztartásod egyensúlyát
 • Ha sokszor vagy fáradt, letargikus és érzelmileg feszült
 • Csípő, gátizom és medencealapi problémákkal, kötőszöveti gyengeséggel küzdesz
 • Súlyproblémákkal, vizesedéssel küzdesz
 • Szeretnél felkészülni, hogy a menopauza korszaka könnyű átmenet legyen, ha benne vagy szeretnéd a tüneteket hatékonyan kezelni
 • Női betegségek gyötörnek (PCOS, ciszták, mióma, endometriózis stb.) 
 • vagy csak el szeretnéd kerülni kialakulásukat
 • Menstruációs panaszaid vannak
 • Szeretnél hatékonyabban, lelkesebben élni a hétköznapjaidat a ciklusoddal összhangban 
 • Szeretnéd női energiáidat, kisugárzásodat megőrizni, vagy visszanyerni 
 • Lelkileg testileg kreatív szeretnél lenni
 • Szeretnéd tudni, hogyan kell beépíteni a női test méregtelenítését a hétköznapjaidba
 • Ha érdekel az Ájurvéda és szeretnéd tudni, hogyan építsd be napi rutinodba
 • Segítenél a környezetedben élő nőknek
 • Tanároknak, szakembereknek, hogy felelőségteljesebben tudj segíteni a hozzád járóknak ​
A program korlátlan ideig nézhető és letölthető. 
Az elmúlt évtizedben több ezer nővel gyakoroltam és beszélgettem és figyeltem meg mi az ami hatékony medencealapi gyengeségre, a hormonális problémákra, idegrendszer kiegyensúlyozására, a termékenységre, a menstruációs problémákra, a derék fájdalmak kezelésére, mik azok a sorozatok és napi rutin tippek melyek segítenek megelőzni a női problémákat vagy ha már kialakultak a nőgyógyászati problémák, hogyan lehet azokat hatékonyan kezelni. 
 
Ebben a tanfolyamba igyekeztem beletenni tanítási tapasztalataim, indiai kutatómunkám eredményeit és sok elvégzett tanfolyam sűrített változatát, a legfontosabb információkat és bevált módszereket. 
ONLINE TANFOLYAM TARTALMAZ 
I) 7 elméleti és gyakorlati videót csípő, gát medence / méregtelenítés / női betegségek / hormonok / termékenység / menopauza / menstruáció témakörökben
II) Írásos jegyzeteket a fenti témakörben
III) Fényképes női jóga ászana jegyzetet
IV) Női jóga gyakorlatsorokat különböző témakörökben 
V) Ájurvéda a hétköznapokban videó és jegyzet
VI) Általános női meditációt
VII) Jóga filozófia és pszichológia jegyzet
VIII) Youtubon elérhető további gyakorló videók
IX) Ezeken felül női létet ismertető filmeket (melyet minden nőnek látnia kell egyszer, könyv ajánlókat, non profit meditációs központ listát
X) Pár mondatos ajánlás személyre szabottan, ha pontosan kitöltöd a kérdőívet. 
Nagy Erika Dalma jóga oktató.jpg

Amennyiben szeretnéd, hogy stúdiódban vagy városodban is tartsak tanfolyamokat (női, gerinc és 3D, Klimax, Ájurvéda stb), oktatóképzéseket (Hatha 200 órás, Női jóga oktatóképzés), kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.  

Nagy Erika Dalma - 06 70 6745320 - elevenyoga@gmail.com 

Anchor 1

Szeretettel várunk jógastúdiónkba az Árpád híd M3 metrótól 2 percre, csendes, nyugodt légkörben, változatos órákkal és kiváló tanárokkal, programokkal, lelki testi fejlődésed érdekében. 

20210318_154002.jpg

Vélemények az online tanfolyamokról 

 A női hormon jóga tanfolyam Nekem leginkább a testemmel való tudatos kapcsolatfelvételben segített. A gyakorlásaimat már sokkal inkább a saját, valódi igényeimre szabva tudom összeállítani. Ami még egy nagyon jelentős pozitív eredménye a rendszeres gyakorlásnak, hogy az utolsó két ciklusom szinte fájdalommentesen zajlott, puffadás és komoly kellemetlenségek nélkül. Úgy gondolom ez utóbbi az igazi ajándék számomra. Az elméleti videók és írások pedig sok tudással gazdagítottak.

Ezuton is hálás köszönetem a munkádért! :)

Jövő héten indulnak női jóga óráim és ezt a sok tudást mind  be fogom építeni a gyakorlásokba.

Berényi Anita 

Régóta vonzott a jóga, de nem sikerült olyan oktatót találnom, akinek a személyisége, megnyilvánulásai, instrukciói szimpatikusak lettek volna – mindezidáig! Erika erre született, ez egészen biztos, rám nagyon nagy hatást tett a személyisége, amennyire így online formában meg tudtam ismerni. Naponta-kétnaponta elvégzek 1-1 gyakorlatsort, jól követhető, pontos instrukciókat kapok, amiket könnyen tudok követni, örömmel konstatálok magamon minden apró változást, érzem hogy fejlődőm, még ha lassan is. Nagyon tetszik a youtube-lista is a számtalan gyakorlatsorral, előadással, hálás vagyok ezért a sok elméleti tudásért, amelyekben biztos vagyok benne, hogy évek munkája fekszik.

Ösztrogéndominanciával, vérzési zavarokkal, túlsúllyal és bőrproblémákkal küzdöttem és nem találtam rájuk a megoldást – egész mostanáig. Hónapokkal ezelőtt elkezdtem húsmentesen étkezni, egyre inkább megválogatva az étkezésem alap összetevőit, de a végső változás akkor indult be, amikor végig hallgattam és olvastam Erika előadásait, jegyzeteit és elkezdtem követni a benne foglaltakat. Nagy dózisban évek óta szedek vitaminokat, de az elmúlt hetekben több olyan hasznos étrendkiegészítővel bővül a napi „adagom”, amelyek már néhány héten belül változást hoztak. A ciklusom tökéletesen helyreállt, a bőröm szebb mint valaha, a súlyom is szépen rendeződni kezdett. Olyan energikus vagyok, hogy majd kicsattanok. Egy olyan jó értelemben vett lavinát indított el bennem, melynek hatására mostanra teljesen magamra találtam. Érzem, hogy jó úton haladok. Szerintem míg élek hálás leszek mindezért!

Szabó Krisztina

fotó.jpg

A női jógatanfolyamot vásároltam meg, gyakorlatias nagyon, pont amire vágytam, elméleti része alapos, magában szippantott. Igen, mindenképpen ajánlom nőtársaimnak. Számomra tökéletes volt, alapos, összeszedett, jól felépített, egyedül is elsajátítható.

Péntek Gáborné

 

Azt nem tudtam, hogy az endometriózist okozhatják paraziták is. Nagyon jó a reggeli rutin is. Az egész hormon jóga rész szuper. Tulajdonképpen minden anyag nagyon hasznos és jól értelmezhető 😊

Szántó-Szilágyi Mariann

 

A legfontosabb ismeretek amiket kaptam a tanfolyamtól, hogyan lehet a jógát speciálisan női próblémák kezelésére alkalmazni, a női test megismerése átfogóan és tudatosan készülni a változásra (változókor). A táplálkozási tanácsok nagyon hasznosak. Már ajánlottam is a tanfolyamot ismerősöknek.

Némethné Tapolcsányi Mónika

 

Jól kidolgozott gyakorlatsorok, használható, a mindennapokba beépíthető tudás, gyakorlás. Folyamatos fejlődési lehetőség, kezdő és haladó gyakorlója számára is.

Tóth Csilla

 

3 legfontosabb ismeret számomra: földelés, körkörös mozdulatok fontossága a nőknél, az erősítésről sem szabad megfeledkeznünk. Jó minőségű videókkal, magyarázatokkal könnyebb elsajátítani a tanfolyam anyagát.

Még többet is kaptam, mint amire számítottam. Minden órában van olyan gyakorlat, ami meghaladja a képességeimet, de iránymutatásoddal bele merek vágni a gyakorlat elsajátításába. Holdüdvözlet gyakorlatsort szívesen látnék.

Gábor-Török Kata

 

A három legfontosabb ismeret a tanfolyamból  a helyes testtartás és helyes ülés alapjai, női szervek egészségének megőrzése és a táplálkozással kapcsolatos tanácsok.

Nagyon jól összeállított anyag. Elvégeztem már egy jógaoktatói tanfolyamot, de ezekről a női dolgokról ott nem esett szó. Nagyon hasznosnak találtam, azóta rendszeresen végzem a gyakorlatokat.

Karikó Beatrix

 

Fontos új ismeretek voltak számomra az egészségesebb életmód kialakításával kapcsolatos ismeretek, melyek a mindennapi életben is kivitelezhetőek, betegségek kezelésének házi praktikái, módszerei, a jógagyakorláshoz kapcsolódó magyarázatok megkönnyítik a kivitelezést. A tanfolyam anyaga könnyen elsajátítható, lényegre törő, ugyanakkor sok mindenre kiterjedő.

Szűcs-Kuklis Boglárka

bottom of page